Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu SON DAKİKA: İstanbul Valisi'nden kar uyarısı! İstanbul'a kar ne zaman yağacak? KAR KAPIDA!
        1

        Dün İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kesiminde etkili olan kar yağışı akşam saatleriyle birlikte yurdun batı kesimlerinde etkisini yitirdi. Kar yağışı bugün akşam saatleriyle birlikte İstanbul'da yeniden etkisini göstermeye başlayacak. İstanbul kar yağışı yarın öğlen saatlerine kadar devam edecek.

        2

        METEOROLOJİDEN İSTANBUL'A KAR UYARISI

        Hava durumu son dakika raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışıyla ilgili yeni uyarı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde: "İstanbul'da bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte il genelinde kar yağışına döneceği, bu gece ve yarın kuvvetli yer yer yoğun kar (kıyılarda 5 ila 10 cm, iç kesimlerde 10-15, yüksek kesimlerde 15-20 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." Denildi.

        3

        İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI

        İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da kar yağışına ilişkin İstanbulluları uyardı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile İstanbul'da beklenen kar yağışına dikkat çekti ve tedbirli olunmasını istedi. Yerlikaya, "Meteoroloji 1. Bölge Müdürümüzün verdiği son bilgilere göre; İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı tahmin ediliyor. İnşallah özlediğimiz bereketli kar yağışına kavuşuruz. Tedbiri de elden bırakmayalım." dedi.

        4

        İSTANBUL HAVA DURUMU

        İstanbul'da bugün hava sıcaklılarının ortalama 6 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor. Yüksek kesimlerde karla karışık yağmur görülmesine karşılık Megakent'te kar yağışının bu akşam görülmeye başlanması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ