Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: İYİ Partili Başkana saldıran şüphelilerle ilgili yeni gelişme!

        İyi Parti Malatya İl Başkanı'na saldırının şüphelileri yakalandı

        İyi Parti İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'a saldırdığı iddia edilen 4 şüphelinin yakınlarıyla partililer arasında kavga çıktı

        Ferdi Durdu'nun haberine göre; İYİ Parti Malatya İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal'a saldırdığı iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Bu sırada Özdal, şüphelileri teşhise giderken, Asayiş Şubesi önünde partililerle, şüphelilerin yakınları arasında tartışma çıktı.

        Edinilen bilgiye göre, diş hekimliği yapan Özdal'ın Kanalboyu Caddesi'nde bulunan kliniğinden çıktığı sırada saldırıya uğramasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

        REKLAM

        Gökmen Kenan Özdal'ın yakalanan şüphelileri teşhis için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gittiği sırada, partili ve şüpheli yakınları arasında tartışma yaşandı.

        Kısa sürede kavgaya dönüşen olay polis ekiplerinin müdahalesiyle sona ererken, darptan yaralanan 3 kişi ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Bu arada çevik kuvvet ekipleri olası bir saldırıya karşı İyi Parti Malatya İl Teşkilatı önünde güvenlik önlemi aldı.

        "NE İLK NE DE SON SALDIRI OLACAK BUNU BİLİYORUZ"

        Yaşanan olayla ilgili İyi Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

        Açıklamada, "Malumu olmak üzere dün haince ve alçakça bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. İyi Parti Teşkilatına ne ilk ne de son saldırı olacak bunu biliyoruz, yılmayacağız. Biz bugün yanlış politikaları dile getirdiğimizde iktidar partisinin gölgesi altında siyaset yapan bazı çevrelerin tehdit ve fiili saldırılarına maruz kalıyoruz. Dün ki olayın adli işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğün de olduğumuz sırada basın toplantımıza yakın bir saatte bir grup meczup, dışarıda beklemekte olan İyi Parti yönetiminden Muhammed Afşin Arıkan, Recep Ülkü, Halil Pektaş, Gençlik Kolları İl Başkanı Levent Ekinci'ye fiili saldırı gerçekleştirmişlerdir. Bu saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Biz İyi Parti olarak yurdumuzdaki yanlışları en yüksek perdeden ifade etmeye devam edeceğiz. Atatürk mirası cumhuriyetimize dört elle sarılacağız güçleştirilmiş parlamenter demokrasiyi savunacağız. Söylediğimiz gerçekler biliyoruz ki acıtacak tehditler alacağız yıldırılmaya çalışacağız ama unutmasın ki asla yılmayacağız. Yılmayacağız, çalışacağız, mevcut durumu anlatacağız ve başaracağız" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ