Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İzmir'de bir saldırgan karısını rehin aldı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir’in Bayraklı ilçesinde Ç.K. adlı bir kişi, bıçakla karısı G.K.'yı rehin aldı. Özel harekat polisleri de bölgeye gelirken, saldırgan ikna edilmeye çalışıldı.

        İHA'nın haberine göre olay, Bayraklı ilçesinde geldi. İddialara göre uyuşturucu etkisinde olan Ç.K., saat 09.30 sıralarında karısı G.K.'yı bıçakla rehin aldı.

        Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Tedbir için özel hareket polisleri de bölgede önlem alırken, saldırgan ikna edilmeye çalışıldı.

        REKLAM

        3,5 SAAT SONRA KURTARILDI

        Olayda evlerinde eşi G.K.'yı bıçakla rehin alan Ç.K.'yi polisin ikna çabalarından sonuç alınamadı. Bunun üzerine özel harekat polisi tarafından eve operasyon düzenlendi.

        DHA'nın haberine göre koçbaşıyla evin kapısı kırılırken, rehine G.K. kurtarıldı. 3,5 saat rehin kalan G.K, tedbir amaçlı olarak sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla hastaneye götürüldü. Şüpheli Ç.K. etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.

        ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN REHİN ALMIŞ

        Olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. 15 ve 18 yaşlarında 2 çocuk sahibi olduğu öğrenilen çiftin, sık sık tartıştığı belirtildi. Ç.K.'nin bir süre önce evden ayrıldığı ve Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine yerleştiği, birkaç gün önce de yeniden İzmir'e döndüğü ifade edildi. Ç.K.'nin, çocuklarının olmadığı sırada kendisini aldattığını düşündüğü eşi G.K.'nin evine gelip, rehin aldığı belirtildi.

        Fotoğraflar: DHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ