Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika KORKUNÇ olay: Kuzen dehşetinde 4 yaşındaki Ramazan vuruldu! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, bugün saat 11.40 sıralarında meydana geldi. Goncagül D. ve eşi Kenan D., PTT Şubesine fatura yatırmaya girdiği sırada oğulları Ramazan D. de otomobilde beklemeye başladı.

        İKİ KUZEN TARTIŞMAYA BAŞLADI

        İddiaya göre Goncagül D., aralarında husumet bulunan halasının kızıyla karşılaştı. 2 kuzen belirlenemeyen nedenle tartıştı.

        DHA'nın haberine göre, Goncagül D.'nin kuzeni tartışma sırasında ağabeyi Merva Verdi E.'yi çağırdı. Tartışmanın ardından Goncagül D. ve Kenan D., faturalarını yatırıp otomobillerine doğru gittikleri sırada diğer kuzeni Merva Verdi E. geldi.

        REKLAM

        Merva Verdi E., av tüfeğiyle üzerlerine ateş açması sonucu çift kaçmaya başladı. Çifti vuramayan Merva Verdi E., bu kez de çiftin aracına ateş açtı. Açılan ateş sonucu araçta anne ve babasını bekleyen Ramazan D. başından yaraladı. Kanlar içinde kalan Ramazan D., ihbar üzerine çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Oğlunu kanlar içinde görünce baygınlık geçiren Goncagül D.' ye sağlı görevlileri müdahale etti. Polise olayın nasıl olduğunu anlatan Goncagül D., ''PTT'ye elektrik faturasını yatırmaya girdiğimizde husumetli olduğumuz halamın çocuklarından Merva Verdi E.'nin kız kardeşiyle karşılaşıp tartıştık. Halamın kızı Merva Verdi E.'ye haber vermiş. O da 5 dakika içinde bulunduğumuz yere geldi. Tüfekle bize ateş etti. Biz önce otomobile yönelik sonra da oradan uzaklaşıp kaçtık. Bu kez de otomobile doğru ateş edince oğlumu yaraladı.'' dedi. Polis, kaçan Merva Verdi E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ