Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa deprem SON DAKİKA! Manisa'da 4.8 büyüklüğünde deprem! İzmir, İstanbul, Bursa'da da hissedildi

        Manisa'da 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Manisa Akhisar olan deprem, AFAD'ın verilerine göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 5.0 olarak ölçtükten sonra 4.7 şeklinde revize etti. Manisa'daki deprem,İzmir, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'dan da hissedildi.

        REKLAM

        MANİSA'DA 1 SAAT ÖNCE DE 4.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLDU

        Merkez üssü Manisa Akhisar olan deprem saat 19.47'de meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 7 kilometre olarak büyüklüğünü de 4.3 olarak duyururken, Kandilli Rasathanesi ilk başta 4.5 olarak ölçtüğü depremin büyüklüğünü, 4.2 olarak revize etti. Deprem İzmir'de de hissedildi.

        HABERTÜRK'ÜN SON DEPREMLER SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        MANİSAVALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

        Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremle ilgili olumsuz bir durumun bulunmadığı bildirildi.

        Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Manisa’daki ilgili kurumlar harekete geçti. Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "04.02.2020 tarihinde saat 20.55'te merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” denildi.

        SON DEPREMLER - 4 ŞUBAT 2020

        AFAD'ın verilerine göre, Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

        Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) verilerine göre, Türkiye ve çevresinde meydana gelen son depremler şöyle:

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ