Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji, Marmara için saat verdi! Kar geliyor
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberler... Soğuk hava ve kar yağışı, yurt genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden art arda kar uyarısı geliyor. Meteoroloji'den son olarak Bursa ve çevre iller için kar uyarısında bulunuldu.

        SAAT: 21.00 İLE 06.00 ARASINDA KAR ALARMI

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Marmara’nın güney ve doğusunda kar yağışlarının bu gece saat 21.00'den itibaren başlayarak sabah 06.00'ya kadar sürmesinin tahmin edildiği bildirildi.

        REKLAM

        KOCAELİ, SAKARYA, BALIKESİR VE YALOVA İÇİN DE UYARI

        İHA'da yer alan son dakika haberinde, "Yapılan son değerlendirmelere göre, bu akşam saatlerinden sonra Marmara’nın güney ve doğusunda görülecek olan kar yağışlarının yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) kuzeyli rüzgar ile birlikte, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Balıkesir ve Bursa’nın kuzey ilçelerinde orta kuvvette (5 ila 15 cm) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

        YARIN SABAH KONYA VE KARAMAN KAR BEKLİYOR

        Son dakika haberine göre kar yağışlarının yarın sabah saatlerinden itibaren Konya il merkezi ve güneyi ile Karaman'ın batısında yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli (8-25 santimetre) olması bekleniyor.

        REKLAM

        YARIN AKŞAM İÇİN MALATYA VE ADIYAMAN'A UYARI

        Yarın akşam saatlerinden sonra ise Malatya ve Adıyaman çevrelerinde görülecek kar yağışlarının Malatya il geneli ile Adıyaman'ın kuzeyinde yoğun (20-50 santimetre) olacağı tahmin ediliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ