Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika... Seçim kampanyası boy verdi! Böyle oy istedi

        Saadet Partisi (SP) Ordu ikinci sıra milletvekili adayı Muammer Bilgiç'in seçim çalışması kapsamında takım elbise ile girdiği ve denizde yüzen vatandaşlardan oy istediği iddia edilmişti. Ancak, fotoğrafın seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan bir videodan alındığı, takım elbiseyle denize giren kişinin Saadet Partili Veysel İlhan olduğu, karşısındaki kişilerinse denizde yüzen vatandaşlar değil, kamera çekimini yapan ekip olduğu ortaya çıktı.

        SP Ordu 2. sıra milletvekili adayı Muammer Bilgiç'in seçim çalışmaları sırasında takım elbise ile denizin içine girerek, yüzen vatandaşlara ulaştığı iddia edilmişti. Bilgiç'in sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafı da yoğun ilgi görmüştü.

        REKLAM

        GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

        Ancak, fotoğrafın Saadet Partisi'nin seçim kampanyası için hazırlanan bir videodan alındığı ortaya çıktı.Takım elbiseyle denize giren kişinin Saadet Partili Veysel İlhan olduğu karşısındaki kişilerinse denizde yüzen vatandaşlar değil, kamera çekimini yapan ekip olduğu belirlendi.

        Fotoğraf ilk olarak Saadet Partisi Ordu milletvekili adayı Muammer Bilgiç tarafından Twitter üzerinden paylaşıldı. Ancak görüntülerdeki ismin kendisi olmadığı anlaşıldı. Bilgiç, Twitter’dan yaptığı paylaşımında fotoğrafa ek olarak yazdığı mesajda "Yönetmen: Muammer Bilgiç" şeklinde bir ifade kullanarak, "Oyuncular" kısmında birkaç isme değindi.

        EDİTÖR NOTU: Söz konusu haber "Milletvekili adayı takım elbise ile deniz girdi, oy istedi" bilgisiyle haberturk.com'da yayımlanmış, denize giren kişinin milletvekili adayı değil, Saadet Partili başka bir kişi olduğu anlaşılınca haber düzeltilmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ