Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika! Şenol Güneş, yıldız oyuncunun ayrılığını açıkladı! - Negredo gidiyor! - Beşiktaş Haberleri

        Son dakika açıklamasına göre Beşiktaş'ta Denys Boyko'dan sonra ikinci ayrılık gerçekleşiyor! Dinamo Kiev'le 5 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta Ukraynalı file bekçisinden sonra takımdan ayrılacak isimler de belli oluyor. Yeni sezon öncesinde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, Alvaro Negredo ile ilgili açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Negredo'nun gelecek sezon olmayacağını söyleyebilirim. Bir santrafor almayı planladıktan sonra, Negredo'yu kadroda tutmanın doğru olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        BAŞKA GİDECEK VAR MI?

        İspanyol yıldızın ekonomik olarak kulübe yük olduğunu dile getiren Güneş, "Santrafor alırsam Negredo'yu ne yapacağım ben? Ekonomik olarak kulübe külfet. Yedek kalırsa motivasyonu düşer. O da gitsin oynasın, kötü oyuncu değil. Şu anda Lens bizim oyuncumuz ancak kulüp bulursa gidebilir. Başkanla konuştuğum oyunculardan biri, maliyeti yüksek bir futbolcu. Vagner Love kulüp bulamazsa bakacağız durumuna. Çok iyi oyuncu. Her tarafı futbolcu adamın, golcülüğü de var." yorumunu yaptı.

        Basın toplantısında gerçekleşen ayrılıklarla ilgili de konuşan Güneş, "Gelene gidene bakmak yerine, elimizdekinin kıymetini bileceğiz, yönetime de söyledim. Talisca gitti, Tosic gitti, sık sık değişiklik olduğu için, ne olduğunu da bilmiyorum. Ben gelenlere bakacağım. Yola çıktıklarınızı, yolda bulduklarınızla değiştirirseniz, hem yolunuzu, hem dostunuzu kaybedersiniz." dedi.

        REKLAM

        Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de dördüncü olunmasıyla ilgili de açıklamalar yapan başarılı çalıştırıcı, "Beşiktaş'ın sıralamada 4. olması, 4. olmayı hak ettiği anlamına gelmez. İstatistiksel anlamında bakarsanız, hep ilk 3'teyiz. Pozisyon bulmada ilk sıradayız." yorumunda bulundu.

        YARDIMCI ANTRENÖR AÇIKLAMASI!

        Tecrübeli teknik adam, yardımcı hoca konusunda ise "Yardımcı antrenör için kimi söylerseniz açığım ama takıma zarar vermesin diye düşündüm. Ne istediğimiz önemli. Yardımcı ne demek? Bana yardımcı olacak. Futbol bilgisi olacak. Antrenman bilgisi olacak. Kim olursa olsun fark etmez. İlhan Mansız da olabilir. Ama yeni başlayacak. Kim gelirse gelsin" ifadelerini kullandı.

        "ATIBA, KALACAK GİBİ DURUYOR"

        Güneş, sözleşmesi sezon sonunda sona eren Atiba Hutchinson'la ilgili olarak da "Atiba'nın 1 yıl daha kalmasını istiyorum. 1 yıl daha kalacak gibi duruyor. Yönetimle görüşüyor. Başkan açıklar zaten gerisini." ifadelerini kullandı.

        "TOLGAY ARSLAN'A 'GİT' DEDİM"

        Şenol Güneş, Avrupa'dan teklifler aldığı iddia edilen Tolgay Arslan'la ilgili olarak "Tolgay'a 'Seni istiyorlarsa git, ben seni oynatmayacağım' dedim. 'Sen benim babamsın' dedi. 'Ne babası?' dedim. Oynattığım zaman ağzını açmıyor oynatmadığım zaman da şikayet etme hakkın yok. Bu konuda Necip 1 numara" dedi.

        ABOUBAKAR, TRANSFER OLACAK MI?

        Beşiktaş'ta kiralık geçirdiği sezondan sonra Porto'ya dönen ve harika bir performans sergileyen Vincent Aboubakar'la ilgili de konuşan Güneş, "Aboubakar çok para. Alabilseydik ilk zamanlar alırdık. Gomez de düştü artık. Santrfor arayışında sorun yaşıyoruz. O yüzden Vagner'i tutuyorum." ifadelerini kullandı.

        "ERSAN ADEM'İ İSTİYORUM"

        Transferi gündemde olan Ersan Adem Gülüm'le ilgili de konuşan başarılı çalıştırıcı, "Pepe ve Vida ile devam edeceğiz, Ersan'ı onların yerine istemiyorum ki. Ersan Gülüm artık sona geldi. Sol ayaklı olduğu için alternatif olsun istedim. Hem abilik yapar. Eli ayağı da düzgün. Mitrovic'in gitme durumu var, stoper Fatih kalıyor. Elde sol stoper yok, antrenmanda bile yok! Transfer şu an yavaş gitmiyor. Para yok. Para gitmiyor. Para olsa hemen gidiyor." dedi.

        LANG VE GÖKHAN AÇIKLAMASI!

        Sağ bek konusuna da açıklık getiren Güneş, "Rafael ve Opare gündemde yok. Bir tek Lang'ı düşündük. Michael Lang vardı listede onu da aldılar. İsimlere takılmayın. Gökhan var, bu sene iyi oynayacak ya da gidecek." açıklamasını yaptı.

        BURAK YILMAZ TRANSFER EDİLECEK Mİ?

        Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili ise şunları söyledi:

        "Burak Yılmaz ile ilgili bana gelen bir şey yok, transferle ilgili bir şey yok. Trabzonspor'dan alman mümkün değil zaten, finansal olarak mümkün değil."

        Şenol Güneş'in açıklamalarından öne çıkan diğer sözler şöyle:

        "Yönetimden eldeki 15 oyuncuya hiç dokunmamalarını istedim. Diğer 5 oyuncuyu satabileceklerini söyledim."

        "Larin mi Vagner Love mı derseniz? Vagner Love yetenek olarak onun önünde. Larin'in eksikleri var. Kafa vuruşları düzgün değil. Kendisini geliştirmesi gerekiyor."

        "VAR varsa dördüncü hakeme ve yardımcı hakeme gerek yok. Oradan görüp söylesinler. Oyunu hızlandırmak için bu tip şeyler düşünülebilir."

        "Beyaz sayfa çok. Ama önemli olan silgiyi bitirmemek. Kalem biterse bitsin. Ancak silgiyi bitirme. Komplo, kumpas, tiyatro... Ben niye yapayım? O dönemde çok kırıldım."

        "Sosa gündeme gelmedi, gündeme gelse söylerim. Burak Yılmaz ile ilgili geçen sene oldu, transfer olmadı. Burak istiyordu, bizimkiler istemiyordu. Trabzonspor olduğu için ben pek girmedim"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ