Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Son dakika transfer haberleri (FB GS BJK) - Futbol Haberleri
        1

        Arda Turan'ı 1,5 yıllığına renklerine bağlamak isteyen Başakşehir, oyuncuya bu sezon için 4 milyon euro, gelecek sezon içinse 6 milyon euro garanti ücret teklif etti. Arda, transfere olumlu bakıyor. (Fanatik)

        2

        Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan için, Bülent Uygun'un anlaşmaya vardığı Al Gharafa devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, genç orta saha için 7.5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. ​Katar ekibi ayrıca 22 yaşındaki oyuncuya 2.5 milyon euro ücret önerdi. (AMK Spor)

        3

        Milan, Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek istiyor. Beşiktaş, Oğuzhan için en az 10 milyon euro talep edecek. (NTV Spor)

        4

        Aykut Kocaman, transfer önceliğinin forvet bölgesine verilmesini isterken yönetim de bu doğrultuda Sturridge için harekete geçti. İngiliz golcüyle yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı. (Fotomaç)

        5

        Fransız devi Lyon'da bu sezon fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen orta saha Jordan Ferri, Fenerbahçe'yle görüşüyor. (Fanatik)

        6

        Antalyaspor'da Jeremy Menez'den sonra Samir Nasri de Meksika'ya gidebilir. Meksika ekiplerinden Tigres, Fransız oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti. (Marca)

        7

        Fransa'nın köklü kulüplerinden Bordeaux ve Saint Etienne, Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusunu Dusko Tosic'i transfer etmek istiyor. (Goal)

        8

        Cenk Tosun'un gidişinden sonra tecrübeli bir golcüyü renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş'ta listenin başında Balotelli bulunuyor. (Fotomaç)

        9

        Mas'ın ayrılığının ardından sol bek arayan Trabzonspor, Sakıb Aytaç ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferin sonuçlanması için Antalyaspor’un yarın yapılacak kongresi bekleniyor. (Fanatik)

        10

        Bursaspor, Karabükspor'un yıldızı Poko'dan vazgeçmiyor. Daha önce bu oyuncu için yüksek bonservis isteyen Karabük'le görüşmeleri durduran yeşil-beyazlılar, bir kez daha harekete geçti. (Fanatik)

        11

        Beşiktaş'ta devre arası kampına götürülmeyen Boyko, Yunan ekiplerinden PAOK ile görüşüyor. Beşiktaş, Ukraynalı file bekçisi için 1 milyon euro talep ediyor. (Fanatik)

        12

        Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande, Pierre Emerick Aubameyang'ı transfer edecekleri yönündeki haberleri yalanladı.

        13

        Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Norveç'in Rosenborg takımında forma giyen 23 yaşındaki Birger Solberg Meling'e teklif götürdü. (Fotomaç)

        14

        Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Volkan Şen, Akhisarspor ile anlaşmaya yakın. (Goal)

        15

        Beşiktaş’ta, Everton’a satılan Cenk Tosun’un boşluğunu dolduracak forvet arayışı sürüyor. Siyah-beyazlılarda Cyle Larin, Seydou Doumbia ve Demba Ba isimleri ön plana çıktı. (Hürriyet)

        16

        Sezon sonunda Arsenal'le sözleşmesi sona erecek olan Alexis Sanchez, Manchester City ile anlaştı. Sanchez, imza atması halinde sezon başına 13 milyon Pound kazanacak ve imza parası olarak da 30 milyon Pound kazanacak. (Di Marzio)

        17

        Yabancı kontenjanını rahatlatmak isteyen Galatasaray, Cedric Carrasso'nu yerine Berke Özer, Göktuğ Bakırbaş ve Çağlar Akbaba'yı gündemine aldı. (Hürriyet)

        18

        Cenk Tosun'un takımdan ayrılmasının ardından forvet mevki için arayışa giren Beşiktaş, kendilerine önerilen Eto'o'yu 3. kez reddetti!. (Fotomaç)

        19

        Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Ndiaye'ye İngiltere'den talip çıktı. BBC'de yer alan habere göre; Stoke City, kesin olarak orta saha oyuncusu transfer etme kararı aldı ve ilk hedefi Badou Ndiaye olarak belirledi. (Fotomaç)

        20

        Galatasaray'da sol bek belirsizliği sürüyor. Asamoah için hala Juventus ile mücadele eden, Patrice Evra'yı da yedekte bekleten sarı-kırmızılıların sürpriz şekilde gündemine gelen Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki oyuncusu Uğur Çiftçi için takas planının devreye sokulduğu öğrenildi. (Fotomaç)

        21

        Cenk Tosun'u Everton'a gönderen Beşiktaş, Arsenal'in golcüsü Oliver Giroud'yu renklerine bağlamak için harekete geçti. (Akşam)