Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler'in ilk hedefi Brezilyalı Lucas Lima. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Kwadwo Asamoah ise, sarı-kırmızılı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.

        2

        FENERBAHÇE'DE İLK HEDEF LUCAS LIMA
        Fanatik'in haberine göre, yönetimin bir numaralı hedefi Lucas Lima.

        3

        Fofana için ise Udinese’nin kapıyı 15 milyon euro’dan açması, yönetime geri adım attırdı.

        7

        GALATASARAY ASAMOAH'IN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
        Fransa'daki BeIN Sports'un haberine göre, Galatasaray, Asamoah için görüşmeleri hızlandırdı ve transfer yüksek ihtimalle ocak ayında son bulacak. Juve ise haziran sonu sözleşmesi sona erecek Asamoah'tan para kazanabilmek için oyuncusunu ocak ayında satmaya sıcak bakıyor.

        8

        Milliyet'in haberine göre, Ganalı yıldızın "Yazın her konuda anlaşmıştık. Benim için uzun süren görüşmelerden sonra verdiğim bir karardı. Galatasaray'a verdiğim sözün arkasındayım. Asla dönmem. Bana sunduğunuz şartlar ve her şeyden önemlisi, takımda bana biçilen rol üzerine bir karar almıştım. Juventus 'Devam edelim' dese dahi artık benim için önemli olan Galatasaray. Her maçını büyük bir ilgiyle merak ediyorum. Açıkçası oynanan futbol umut verici. Bu ekibin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

        9

        FENERBAHÇE MOTA İÇİN DEVREDE
        Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe Jean Mota için Santos ile ön görüşme yaptı. Kanarya 1 buçuk yıl satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapacak.

        10

        Santoslu Jean Mota'nın sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

        11

        "KLAASSEN'İ ACI ÇEKMEKTEN KURTARMAK İSTEYEN BİR KULÜP VAR"
        Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe Everton'da forma giyen Davy Klaassen'le ilgileniyor.

        12

        Hollanda basını da Fenerbahçe'nin Davy Klaassen ilgisini doğruladı. V-Bal.nl isimli sitede yer alan haberde, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki on numara için "iyi bir fırsat olduğuna" değinildi.

        13

        GALATASARAY'DA YERLİ OPERASYONU
        Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, Deniz Türüç ve Atila Turan'ı takibe aldı.

        14

        Sarı-Kırmızılılar'ın, Kayserispor'un iki milli oyuncusu için Ryan Donk, Linnes, Tarık ve Yasin'i takasta kullanmaya hazır olduğu iddia edildi.

        15

        SEMİH KAYA BEŞİKTAŞ'A ÖNERİLDİ
        Fotospor'un haberine göre, daha önce menajerler tarafından Trabzonspor’a önerilen Semih Kaya, bu kez de Beşiktaş’a teklif edildi...