Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika...Deniz Baykal'ın doktorundan yeni açıklama. Deniz Baykal'ın tedavisi ne kadar sürecek?

        Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. İbiş, "Bilinçsel fonksiyonları güzel, hergün daha iyiye gidiyor.Yardımla ayakta duruyor, sandalyeye oturabiliyor. Önümüzdeki günlerde Almanya'da rehabilitasyon merkezine gidecek" dedi.

        Erkan İbiş; "Ailenin de isteği üzerine fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulaması için Almanya'da bir merkeze önümüzdeki günler içerisinde gidecek. İlgili klinikten gün bekleniyor, bildirdikleri gün gidecek ve tedavisine orada devam edilecek" ifadesini kullandı.

        Prof. Dr. Erkan İbiş, 47 günün geride kaldığını belirterek Baykal'ın genel durumunun gayet iyi olduğunu ve her gün çok daha iyiye gittiğini kaydetti. İbiş, "Bacak, baş ve boyun hareketleri daha iyi. Kendisine fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları yapılıyor" diye konuştu.

        Baykal'a, basın açıklaması yapacaklarına ilişkin bilgi verdiklerini anlatan Prof. Dr. İbiş, kendisinin de basın mensuplarına, kamuoyuna ve tüm sağlık ekibine selam ve sevgisini ilettiğini aktardı. İbiş, basın mensuplarına Baykal'ın tedavisi süresince doğru haberin paylaşılması ve gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

        Prof. Dr. Erkan İbiş ayrıca, Deniz Baykal'ın Almanya'daki tedavi süresinin yaklaşık 2 ay olacağını ifade etti.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ