Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Spor yazarları, Akhisarspor - Galatasaray maçı için ne dedi? - Futbol Haberleri
        1

        Spor Yazarları, Galatasaray'ın Akhisarspor' 3-1 mağlup edip Türkiye Kupası'nı müzesine götürdüğü karşılaşmayı değerlendirdi.

        2

        BÜNYAMİN GEZER: Lopes'in sağ ayağı, Diagne'nin sağ ayağı ile teması bulunuyor. Bu pozisyon penaltı, çok açık. Tartışmaya bile gerek duymuyorum. Bir futbolcu kayarak müdahale ettiği zaman çok dikkatli olmalı.

        3

        Lopes'in hareketi gereksiz. Skor 1-1 olsa ne olacak. Uzatmalarla belki 30-40 dakika daha oynanacak. Ben Akhisarsporlu futbolcuların yerinde olsam en büyük tepkiyi hakeme değil, Lopes'e gösterirdim.

        4

        ERMAN ÖZGÜR: Aslında yıldız olacak kadar yüksek bir performans gösteren olmadı. Ancak yine Feghouli sıradan bir maç oynamasına rağmen attığı gol ile kupaya imzasını atmış oldu.

        5

        Galatasaray’ın şampiyonluk için finaldekinden çok daha yüksek bir mücadele ve futbol kalitesine ihtiyacı var.

        6

        DENİZ ÇOBAN: Penaltı sonrası Lopes’in yaptıklarını kabul etmek mümkün değil. Gördüğü kırmızı kart doğru. Sonrasında çıkan kartlara da söylenecek bir şey yok. Hakem, otoritesine karşı gelen oyuncular için gereğini yaptı.

        7

        MHK’ye şöyle bir soru sormak istiyorum: Maç sabahı uyandığında Arslanboğa midesini bozduğunu fark etse, henüz ligde 3 maç yönetmiş olan 4. hakem Bahattin Şimşek mi yönetecekti maçı?

        8

        OĞUZ DİZER: Dengeli ve doğru Akhisar oyununu, kişisel hatasıyla zıvanadan çıkaran Lopes dengesizliğiyle Diagne’yi kurtaran, renklerini tamamen batıran adam olmuştur.

        9

        Değerli kulüp başkanları; kişisel bilgisizlik ve defolarınız ayıplarını sadece hakemlere yüklemekten vazgeçiniz ve lütfen aynaya bakınız.

        10

        ZEKİ UZUNDURUKAN: Maçın en iyi adamı Feghouli attığı güzel golle Galatasaray'a kupa şampiyonluğunu getirdi. Diagne de skor tabelasına farkı yazdırdı. Kupada işlem tamam. Fatih Terim'in Aslanları, gözünü Başakşehir maçına çevirdi.

        11

        Bir kupa cepte, ikincisi için sadece 90 dakika var Galatasaray'ın önünde. Konuşanlar değil; sahada emek harcayanlar, hedefleri büyük olanlar, çıtayı hep yükseğe koyanlar içindir zaferler... Fatih Terim'in olduğu yerde de kupalar, şampiyonluklar vardır..

        12

        LEVENT TÜZEMEN: Galatasaray-Akhisar maçları hiç kolay olmamıştır. Özellikle Akhisar, G.Saray'a hep ters gelir, kompakt futbol felsefesini başarı ile uygular...

        13

        Son haftaların formda ismi Feghouli, Mariano'nun arka direğe kestiği mükemmel ortaya önce kafa ile vurdu. Fatih'ten dönen meşin yuvarlağa ayakla çok şık bir vuruş yapıp, G.Saray'a kupayı kazandırdı.

        14

        Diagne, 90+4'te attığı golle farkı ikiye çıkarıp sonucu ilan etti. Bu sonuçla kupa koleksiyoncusu olan Fatih Terim, başarılarına 18. kupayı ekledi.

        15

        BÜLENT TİMURLENK: İki penaltı da doğru karar. Akhisar'ın 11'indeki 8-9 futbolcu, gelecek sezon kadroda olmayacakları için hakemin üzerine oynadılar.

        16

        Galatasaray vasatın altında futbolla kupayı aldı. Diagne, Rize'de atığı son golle "Zoraki kahraman"dı. Dün yine penaltı kaçırdı ve farkı ikiye çıkaran golü attı.

        17

        Bir disiplinsizliğin tekrarını izledik. Kâbus anlarda Dexter, gündüz vakti başka bir adam Diagne.. Maçın en iyisi Feghouli... Zaten Galatasaray'ı liderliğe taşıyan da bir başkası değildi... Galatasaray "elde var bir" dedi ve Pazar günü taraftarı önüne duble için çıkacak.

        18

        HAKAN ÜNSAL: Başakşehir maçı bambaşka havada ve tempoda oynanacak. Bu maçtan alınan ders ve şampiyonluk ilanı için gereken enerji ile istek şimdiden depolanmaya başladı.

        19

        O yüzden ikinci ve büyük kupa için her şey hazır.

        20

        ALİ SAMİ ALKIŞ: Aslanboğa, Akhisar’ın kupa almasını istemedi. Kararlarıyla çökertti... Takımın kimyasını bozdu. Çözüldüler. Galatasaray ancak öyle kazandı... Aldıkları kupa için “Kutlarım” diyemiyorum.

        21

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ