Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Spor yazarları, Sivasspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi - Beşiktaş Haberleri
        1

        ATTİLA GÖKÇE: DEĞİŞMİŞ, YOZLAŞMIŞ, DAĞILMIŞ

        "Vay, vay, vay!.. Ne çarpıcı bir değişim bu. Beşiktaş sadece hocayı değiştirmemiş… Her şeyi ile değişmiş, yozlaşmış, dağılmış. Takımın omurgası, takımın yıldızları olarak bellediklerimiz de kayıplara karışmış. Yani onlar Gökhan ve Caner’se ben de Napolyon’um. O adam Ljajic’se, o çocuk Güven’se, ortalarda dolanan da Dorukhan’sa söz bitiyor. Susmak gerekiyor"

        2

        "Bazı oyuncular, çoğu takımlar sezonun açılış haftalarında formsuz olabilirler. Fizik kaliteleri yetersiz olabilir. Ama dünkü Beşiktaş mevsim normallerinin dışında bir şeydi"

        3

        "Beşiktaş’ın Sivas’ta uğradığı bozgunu iyi analiz etmek gerekir. Ama kimse Abdullah Hoca’ya darağacı kurmasın… Pas trafiği, 4-3-3… Bırakın oyun anlayışını eleştirmeyi. Oyun oyuncularla oynanır. Dün onlar yoktu, Sivasspor vardı..."

        4

        GÜNTEKİN ONAY: ÜÇ TRANSFER ŞART

        "Beşiktaş'ın savunmadaki sorunlarından çok özellikle orta alandan hücuma geçişlerde ciddi sorunlar yaşadığını gözlemledik. Adem Ljajic de olmasa az olan hücum etkinliği sıfır."

        5

        "Beşiktaş’a acilen bir santrfor, pasör bir orta saha ve gole yakın bir kanat oyuncusu transferi şart. Ligin ilk maçında Sivas deplasmanında alınan ağır yenilgiden acilen dersler çıkartmak gerekiyor"

        6

        RIDVAN DİLMEN: ÜÇ GÜN ÜST ÜSTE OYNANSA SİVASSPOR YENERDİ

        "Maç öncesinde Beşiktaş'ın kazanacağını tahmin ediyordum. Rahat da kazanabilir diye düşünüyordum. Aslında istatistikler bunu göstermiyordu. Çok erken yorum yapmanın ne kadar yanlış olduğunu gördük. Sivasspor takımı 3 gün uykusuzluğa dayanabilseler, 3 gün üst üste Beşiktaş'ı yenerdi"

        7

        "Abdullah Avcı'nın takımlarının organizasyonu iyi olur. Dakikalar ilerledikçe hiç bu organizasyonlardan eser yoktu. Hem konsantrasyon hem oyun disiplini eksikti. Beşiktaş'ın bugün neyi eksikti? Kısa yoldan gidelim neyi doğruydu? Tempo, mücadele, konsantrasyon... Hepsi eksikti"

        8

        "Beşiktaş tüm maç boyunca baskı yedi. Sivasspor çok iyi savunma yaptı ve çok hızlı atağa çıktı. Oyun ilerledikçe Beşiktaş'ın işi daha da zorlaştı. 3-0 geride olmasına rağmen Avcı’nın hiç risk aldığını görmedik, korkunç bir şekilde kaos içindeydi, oyun disiplininden kopmuş bir takım yönetti. Oyuncuların maça konsatrasyonu, maça odaklanması eksikti"

        9

        "Abdullah Avcı çok başarılı, zeki, iyi bir teknik adam. Ama bir sorun görüyorum. Geçen çok sık sakatlıktan dolayı eleştiri olmuştu. Bu kadar etkilenip cevap vermesine gerek yok. Artık Başakşehir'de değil, Beşiktaş seyircisiyle birlikte oynayacak. Artık daha avantajlı olduğunu kendisi de biliyor. Bu algı, Avcı'ya eksi yazmasın"

        10

        METİN TEKİN: NE OYNADIĞI BELLİ DEĞİL

        "Çok net bir galibiyet aldı Sivasspor. Diri bir takım, önde bastı zaman zaman. Üretkenlik olarak da daha iyiydi. Beşiktaş hücum anlamında etkisizdi. Oyunun bütününde ne yaptığı belli değildi. Çok etkili bir hücuma çıkışı vardı Sivasspor'un"

        11

        "Burak'ın olmaması da etkilemiştir. Ancak yeni bir oyunu anlatıyor Abdullah Avcı. Bu bir süreçtir. Zaman zaman bu oyunu da sorgulayabilir. 1. haftadan bu oyun yargılanmaz ama soru işaretleri var. Ben ipuçlarını göremedim. İlk haftadan oyun eleştirisini doğru bulmuyorum"

        12

        ERMAN TOROĞLU: BEŞİKTAŞ'IN ÖLÜSÜ BÖYLE OYNAMAZ

        "Beşiktaş'ın ölüsü böyle oynamaz. Beşiktaş böyle devam ederse 4. haftada Fikret Orman ile Abdullah Avcı birlikte gider. Beşiktaş'ı kime sorsam; kötü cevabını alıyorum. Sabredeceğiz fakat burası Başakşehir değil... Avrupa'da da 3 haftada hoca gönderiyorlar"

        13

        "Başakşehir'de proje yapabilirsin fakat Beşiktaş'ta bunu yapamazsın. Geçen sezon teknik direktör Şenol Güneş'ti, bu sezon Abdullah Avcı..."

        14

        SİNAN ENGİN: MUTLAKA TRANSFER LAZIM

        "Beşiktaş takımı maalesef kalite olarak küçültülmüş. Abdullah Avcı’nın işi çok zor, kimse sihirbaz değil. Var olan bir yeteneğindeki varsa üzerine birleştirir bir şeyler yaparsın"

        15

        "Bir an evvel bir orta saha, bir forvet çünkü Burak hazırlanana kadar vakit geçecek. Ve bir de acil kanat lazım. Bunları önümüzdeki hafta nasıl yapacaklar bilmiyorum ama mutlaka alması lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ