Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Hidayet Türkoğlu kadro da yer bulamıyor, Hidayet Türkoğlu ne zaman forma şansı bulacak, Hidayet Türkoğlu'nun antrenöründen açıklama, - Basketbol Haberleri

        NBA'de LA Clippers 'in dün gece oynadığı ve LA Lakers'i 114-89 'luk skor ile yendigi maçın ardından, LA Clippers 'in başantrenörü Doc Rivers , Hidayet Turkoglu 'nun takımdaki durumu hakkında sorulan soruyu yanıtladı .

        LA Clippers'in başantrenörü Doc Rivers, Hidayet için takımındaki önemli ve tecrübeli oyunculardan biri olduğunu ve sadece saha içinde değil saha dışında da Hido'nun tecrübesinden faydalandığını açıkladı. Doc Rivers "Hido çok sevdiğim bir oyuncum. Zamanı gelince oynayacak. Hidayet takımdaki en genç oyuncu değil, bu tip maçlarda oynaması ya da oynamaması çok önemli değil. O'nun bu takımdaki işi sadece saha içerisinde değil. Hido saha dışında ayrıca çok önemli bir isim, her zaman en doğru şeyleri söyleyen, tecrübelerini arkadaşlarına aktaran bir kişi, böyle oyunculara sahip olmak bir değerdir" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ