Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Golden State Warriors'un oyun kurucusu Stephen Curry 2 hafta parkelerden uzak kalacak - Basketbol Haberleri

        Ve Stephen Curry'den kötü haber geldi: Houston Rockets'a karşı oynanan playoff serisinde beli bir türlü doğrulmayan Stephen Curry, şimdi 2 haftalık bir sakatlığın içinde kendisini buldu.

        Houston Rockets'a karşı 1. maçta bilek sakatlığı yaşayan ve 20 dakika sahada kalabilen Curry, 2. ve 3. maçlarda da sahada yer alamamıştı. 4. maçta parkeye dönen Curry, bu sefer Trevor Ariza olan mücadelesinden sonra dizinden sakatlık geçirip oyundan çıkmıştı.

        Bugün bu konuda açıklama yapan Warriors, Curry'nin durumunu bildirdi. Bu sabah MR çekilen Curry, sağ dizindeki sorun sebebi ile 2 hafta tedavi altında olacak. Houston serisinde oynaması imkansız olan Curry'nin, 3-1 önde olan Warriors adına bir sonraki turda olası Los Angeles Clippers serisinin ilk 3-4 maçında oynaması da tehlike altında.

        Golden State Warriors'un Houston Rockets'i Stephen Curry'siz de yenmesi çok zor olmayacaktır ama Chris Paul, Blake Griffin ve DeAndre Jordanlı Los Angeles Clippers ile olan eşleşmede aynı şeyi söylemek mümkün değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ