Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS FB basket maçı - Basketbol Haberleri

        Spor Toto Basketbol Ligi'nin yarı final üçüncü müsabakasıkapsamında Play-Off'larda karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. İlk iki turu üstün bitirip 2-0 önde kapayan Sarı Lacivertliler, bu maçı kazanırsa direkt finale yükselecek. Peki Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte Play-Off yarı final karşılaşması hakkında detaylı bilgiler...

        GALATASARAY ODEABANK-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

        Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı finalserisi üçüncükarşılaşması kapsamında oynanacak Galatasaray Odeabank- Fenerbahçebasketbol maçı 29 Mayıs Pazargünü, saat 17:00'da, Lig TV-3 kanalından canlı izlenebilecek.

        Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final üçüncü maçında yarın saat 17.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

        Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final 3. maçında Galatasaray Odeabank, yarın saat 17.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Sports Arena'da oynanan serinin ilk iki maçını sarı-lacivertliler 93-79 ve 80-55 kazanarak 2-0 öne geçmişti.

        FENER TAMAM, CİM-BOM DEVAM İÇİN PARKEDE

        Play-off yarı final serisinde 2-0 önde bulanan Fenerbahçe, Abdi İpekçi'de oynanacak karşılaşmayı kazanması durumunda finale yükselecek. Galatasaray Odeabank'ın galibiyeti ise seriyi uzatacak.

        BU SEZON 5. RANDEVU

        Bu sezon ligde 2, play-offlarda da 2 kez karşı karşıya gelen iki ekipten, Fenerbahçe 3 kez parkeden galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler evinde oynadığı maçları 77-68, 93-79' ve 80-55'lik skorlarla kazanırken, Galatasaray Odeabank ise Abdi İpekçi'de oynadığı mücadeleden 80-63 galip ayrıldı.

        ASLAN EVİNDE GEÇİT VERMİYOR

        Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadığı son 9 karşılaşmadan rakibini eli boş yolladı. Sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlilere en son 2010-2011 sezonunda oynanan mücadelede mağlup olmuştu.

        Galatasaray Odeabank 81.4 sayı, 34.8 ribaund ve 17.0 asist ortalamalarıyla oynarken, Fenerbahçe ise 84.4 sayı, 34.0 ribaund ve 18.1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

        Serinin uzaması halinde 4. maç 31 Mayıs Salı günü saat 20.00'de yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ