Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Sakarya Büyükşehir Belediyespor'dan 5. transfer - Basketbol Haberleri

        İç transferde Fikret Can Akın, Kerem Özkan ve Tunahan Dikmen ile yeniden anlaşmaya varan Sakarya temsilcisi, dış transferde ise Hakan Yapar, Tufan Önen, Yiğitcan Turna, Hadi Doğan ve Calvin J. Harris'i renklerine bağladı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Akif Köse, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni sezonda tek hedeflerin Spor Toto Basketbol Ligi olduğunu söyledi.

        Fikret Can Akın, Kerem Özkan ve Tunahan Dikmen ile yeniden anlaştıklarını belirten Köse, "Akhisar Belediyespor'dan Hakan Yapar, Best Balıkesir'le üst lig vizesi alan Tufan Önen, TOFAŞ ile şampiyonluk yaşayan Yiğitcan Turna ve Melikşah Üniversitesi'nden Hadi Doğan ile resmi sözleşmeleri imzaladık." diye konuştu.

        Akif Köse, ilk yabancı oyuncu transferini de noktaladıklarını dile getirerek, Polonya Ligi takımlarından Rosa Radom'da forma giyen ABD'li basketbolcu Calvin J. Harris'le anlaştıklarını bildirdi.

        Harris'in hem kendi liginde hem de Avrupa arenasında boy göstermiş kaliteli bir oyuncu olduğunu aktaran Köse, tüm transferlerin şehre ve takıma hayırlı olmasını diledi.

        Kaliteli bir kadro oluşturduklarını vurgulayan Köse, "Yaklaşık 3 yıldır basketbol camiasının içerisindeyiz. 2 yıldır da Spor Toto Basketbol Ligi'nin kapısından dönüyoruz. İnşallah bu yıl kapıları açacağız. Sil baştan bir takımla yola çıkıyoruz. Kaliteli ve tecrübeli isimleri kadromuza dahil ettik. Transferlerimiz devam edecek. Hem takımımızın kimyası hem de taraftarımızın desteğiyle bu sezon üst lig vizesini alacağız." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ