Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Kadınlar EuroLeague Fraport Skyliners - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Pınar Karşıyaka, Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Alman ekibi Fraport Skyliners ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Fraport Skyliners - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        FRAPORT SKYLINERS - PINAR KARŞIYAKA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Frankfurt'taki Fraport Arena'da yapılacak karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmanın rövanşı 21 Şubat Salı günü İzmir'de oynanacak. Karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        B Grubu'nda 9 galibiyet ve 5 mağlubiyetle averajla 3. sırada yer alarak son 24 takım arasına kalan Pınar Karşıyaka, A Grubu'nu yedişer galibiyet ve yenilgiyle 5. sırada tamamlayan Fraport Skyliners ile son 16 turuna kalabilmek için mücadele edecek.

        REKLAM

        Bu turu geçecek ekip, son 16 turunda Beşiktaş Sompo Japan'ın rakibi olacak.

        AVRUPA'DA 166. KARŞILAŞMA

        Avrupa kupalarında 166. maçına çıkacak Pınar Karşıyaka, daha önceki müsabakalarda 81 galibiyet, 83 yenilgi ve 1 beraberlik yaşadı.

        Bu karşılaşmalarda 12 bin 870 sayı atan yeşil-kırmızılı ekip, potasında 12 bin 691 sayı gördü.

        RAKİP FRAPORT SKYLINERS

        Fraport Skyliners, bu sezon aynı grupta yer aldığı Türk temsilcilerden Banvit karşısında 2 maçı da kaybetti.

        Kupalarda daha önce Banvit ile oynadığı 4 müsabakada da yenilen Alman ekip, Gaziantep Basketbol ile yaptığı 2 karşılaşmada gülen taraf oldu.

        Fraport Skyliners ile ilk kez karşılaşacak Pınar Karşıyaka ise Alman temsilcileriyle daha önce oynadığı 7 maçta, 3 galibiyet ve 4 yenilgi yaşadı. Yeşil-kırmızılı ekip, Alman ekipleriyle deplasmanda oynadığı 3 maçı da kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ