Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 100 - Halk Enerji TED Ankara Kolejliler: 81 - Basketbol Haberleri

        İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 100 - HALK ENERJİ TED ANKARA KOLEJLİLER: 81

        SALON: Cebeci

        HAKEMLER: Ali Serkan Emlek, Osman Sinan İşgüder, Halit Can Cihan

        İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Armand 20, Calloway 11, Uğur Dokuyan 6, McCauley 11, Deniz Kılıçlı 12, Markota 8, Klobucar 5, James Metecan Birsen 4, Gagic 16, Erbil Eroğlu 3, Tevfik Akdamar 4

        HALK ENERJİ TED ANKARA KOLEJLİLER: Shorter 22, Galloway 7, Morrison 25, Uğur Hortum, Hummer 17, Thomas 10, Yesukan Onar, Sakut Taylan Süerkip

        1. PERİYOT: 26-16

        DEVRE: 43-35

        3. PERİYOT: 75-54

        5 FAUL: 37.16 Thomas (Halk Enerji TED Ankara Kolejliler)

        Bu sonucun ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor 7. galibiyetini alırken, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler 18. kez yenildi.

        Karşılaşmaya etkili başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Deniz Kılıçlı'nın kaydettiği basketlerle 3. dakikada 10-0'lık seri yakaladı. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Morrison ve Galloway'in basketleriyle 8. dakikada farkı 4 sayıya indirdi: 17-13. Kalan bölümde ev sahibi takım Markota ve Erbil Eroğlu'nun pota altından bulduğu sayılarla farkı yeniden çift hanelere taşıyarak ilk çeyreği 26-16 üstün tamamladı.

        Karşılıklı basketlerle başlayan maçın ikinci çeyreğinde ev sahibi ekip, 15. dakikada Gagic ve Deniz Kılıçlı'nın sayılarıyla farkın kapanmasına izin vermedi: 39-26. Periyodun kalan bölümünde Thomas ve Hummer ile farkı eriten konuk ekip karşısında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Uğur Dokuyan ve Deniz Kılıçlı'nın basketleriyle soyunma odasına 43-35 önde girdi.

        Maçın ikinci yarısına iyi başlayan ev sahibi takım, 23. dakikada Armand'ın üç sayı çizgisinin gerisinden, Gagic ve McCauley'in de boyalı alandan ürettiği isabetlerle farkı 16 sayıya (53-37) çıkardı. Armand, Gagic ve McCauley üçlüsüyle basketler bulmaya devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, soyunma odasına 75-54 üstün gitti.

        Final periyodunda da Armand, Calloway ve Gagic ile etkili oyununu sürdüren ve rakibine üstünlüğünü kabul ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor salondan 100-81 galip ayrıldı.

        Karşılaşmanın en skorer ismi İstanbul Büyükşehir Belediyespor adına 20 sayı kaydeden Armand olurken, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'de Morrison'ın 25 sayısı mağlubiyete engel olamadı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ