Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Obradovic: "Melih beni şaşırtmadı" - Basketbol Haberleri

        Oyuncularının performansını öven Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, ilk yarıdan sonra oyuncularına değişmeleri gerektiğini söyledi.

        Zeljko Obradovic, “Buraya Zalgiris’in çok iyi oynadığını bilerek geldik. Son beş maçta dört galibiyet almışlardı. Gerçekten çok sert ve zorlu bir mücadele bekliyorduk. Bence ilk yarıda her iki takım da savunmada çok iyiydi. Takımım hakkında konuşacak olursak, hücumda ilk yarıda bazı yanlış kararlar aldık. Hücumda alan paylaşımını yapmadan bazı erken şutları kullandık ve bu konu da soyunma odasında oyuncularımla konuştuğum ilk faktör oldu. İkinci yarıda Bogdan ve James’in faul problemleri nedeniyle Melih ile oyuna girdik ve o da hücumda harika oynadı. Melih’in maça katkısı çok önemliydi fakat bence takım olarak ikinci yarıda çok daha iyi oynadık. Hücumda daha iyiydik, asist yüzdemiz oldukça yüksekti. Takımımı tebrik ederim, harika bir iş çıkardılar. Diğer taraftan da Zalgiris’ten bahsetmek gerekirse; çok iyi basketbol oynuyorlar ve sezon başına göre farklı ve daha iyi durumdalar. Bu konuda da çok mutluyum çünkü bence bu, arkadaşım Sarunas Jasikevicius’un çok iyi bir iş yaptığını gösteriyor” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Melih Mahmutoğlu’nun performansını da değerlendiren Obradovic: “Melih’in performansı beni şaşırtmadı. O bir şutör ve bu konuda öldürücü bir yeteneğe sahip. Kenardan ona agresif olmasını söylemiştim. 4/4 ile başladı, bazı maçlarda böyle şut sokabiliyor, bazı maçlarda ise şutlar girebiliyor. Bogdan’ın herkese pozisyon yaratması da önemliydi. Aynı zamanda 38 dakika oynayan Ekpe Udoh’un performansı da çok değerliydi” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ