Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Anadolu Efes - Maccabi Fox maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nin 26. haftasında İsrail temsilcisi Maccabi Fox ile karşı karşıya gelecek. 38 puanla 8. sırada yer alan Anadolu Efes, bu maçtan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Peki Anadolu Efes - Maccabi Fox maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

        ANADOLU EFES - MACCABİ FOX MAÇI HANGİ KANALDA?

        THY EuroLeague'nin 26. haftasında Anadolu Efes ile Maccabi Fox karşılaşacak. Anadolu Efes - Maccabi Fox maçı 16 Mart Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

        Ligde son olarak Brose Bamberg'e 87-68 yenilen Anadolu Efes, 13 galibiyet 12 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor.

        REKLAM

        Maccabi Fox ise THY Avrupa Ligi'nde 9 galibiyet, 16 yenilgiyle 13. sırada bulunuyor.

        İki takım arasında sezonun ilk yarısında İsrail'de oynanan karşılaşmadan, lacivert-beyazlılar 86-77'lik galibiyetle ayrılmıştı.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        MACCABİ FOX İLE 23. MAÇ

        Anadolu Efes, Avrupa kupalarında Maccabi Fox ile 23. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında daha önce Avrupa kupalarında oynanan 22 maçın 11'ini Anadolu Efes, 11'ini ise Maccabi Fox kazandı.

        Öte yandan THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes ile Maccabi Fox arasında oynanan 11 karşılaşmada lacivert-beyazlılar, 4 galibiyet, 7 yenilgi aldı.

        AVRUPA'DA 582. RANDEVU

        Anadolu Efes, yarın Avrupa kupalarında 582. randevusuna çıkacak.

        Lacivert-beyazlılar, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 581 karşılaşmada 327 galibiyet ve 254 yenilgi aldı.

        PLAY-OFF YOLUNDA KRİTİK MAÇ

        Euroleague'de oynadığı Kızılyıldız, EA7 Olimpia Milano, Baskonia ve UNICS Kazan maçlarından galip ayrılan ve play-off için avantaj yakalayan Anadolu Efes, evinde karşılaştığı Brose Baskets Bamberg'e yenilerek, ilk 8'in sınırında kaldı. Play-off'a kalmak ve iyi bir yer edinmek isteyen lacivert-beyazlılar, Maccabi FOX Tel Aviv mücadelesinde mutlak galibiyet için parkeye çıkacak.

        REKLAM

        İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

        Euroleague'de Anadolu Efes; 84.6 sayı, 35.8 ribaund ve 19.2 asist ile oynarken, Maccabi FOX Tel Aviv ise 78.6 sayı, 34.3 ribaund ve 17.0 asist ortalamasıyla mücadele ediyor. Lacivert-beyazlılarda Thomas Heurtel 13.7 sayı ortalaması, İsrail ekibinde ise Goudelock 17.3 sayı ortalaması ile takımına katkıda bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ