Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Aydın Örs istifa etti - Basketbol Haberleri

        Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i şampiyonluğa taşıyan ve sarı-lacivertli kulübün kuruluşunun 100. yılında camiaya büyük bir başarı hediye eden antrenör Aydın Örs, görevinden ayrıldığını açıkladı. Antrenör Aydın Örs, yazılı yaptığı açıklamada, ''Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuzun önümüzdeki sezonla ilgili basketbol takımında yapmayı planladığı yeni organizasyon ve yapılanma nedeniyle kendi durumumu yeniden gözden geçirerek 3 yıldır onurla sürdürdüğüm Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı antrenörlüğünden ayrılma kararı almış bulunmaktayım'' dedi.

        Kolay olmayan bu kararı büyük bir üzüntüyle aldığını ifade eden Aydın Örs, ''Fakat kulübümüzün 100. yılında şampiyon olmuş takımın antrenörü olarak görevini yapmış olan insanın huzuru içinde olduğumu belirtmek isterim'' diye konuştu.

        Örs, 100. yılda şampiyon olan bir takımın antrenörü olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini belirttiği açıklamasında, şu görüşlere yer verdi: ''Bu mutluluğu benimle paylaşan, yardımcı olan herkese minnettar olduğumu ifade ediyorum. Çalıştığım 3 sezon boyunca her türlü desteği benden esirgemeyen Başkan Yıldırım ve yönetim kurulumuza, 100. yılda şampiyon olmak için bütün yıl yoğun bir şekilde çalışan ve büyük bir final performansıyla bunu net bir şekilde gerçekleştiren oyuncu kardeşlerime, gece gündüz demeden benimle birlikte çalışan idari ve teknik heyetteki vefakar mesai arkadaşlarıma, maddi ve manevi destekleri için Ülker Grubu'na, bizi birçok maçta müthiş bir şekilde motive eden muhteşem ve centilmen seyircilerimize ve nihayet ilgilerini bizden eksik etmeyen medya dünyasına sonsuz teşekkür ederim. İyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak kulübümüzün bu yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da şampiyon olmasını gönülden diliyor, bütün camiamıza selam ve sevgilerimi yollayarak 'Hoşçakalın' diyorum.''

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ