Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Karakaş iddialı konuştu! - Basketbol Haberleri

        Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 5. maçında Efes Pilsen'e 83-79 yenilen Fenerbahçe Ülker, 3-2 önde olduğu seride 2 Haziran Çarşamba günü yapılacak 6. maçı kazanıp, şampiyonluk kupasını havaya kaldırmayı planlıyor.

        Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, serinin 5. maçının çekişmeli geçtiğini ifade ederek, ''Efes Pilsen önde gözükse de maç son dakikaya kadar kafa kafaya geçti. Bitime 1 dakika 14 saniye kalana kadar kazanma şansımız vardı. Kritik noktalarda yaptığımız bireysel hatalar kupayı Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda kaldırmamıza engel oldu'' dedi.

        Karakaş, serinin 6. maçında şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirterek, ''Kimse merak etmesin, kupayı çarşamba günü havaya kaldıracağız. Taraftarlarımızın salonu tıklım tıklım dolduracaklarına ve kupayı havaya kaldırmamıza tanık olacaklarına inanıyorum'' diye konuştu.

        Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman'ın maç sırasında hakemlere sık sık itiraz etmesiyle ilgili olarak Karakaş, ''Her maçta yaptıkları şeyler. Olayları tırmandırmak onun işine geliyor. Seri bittikten sonra bu konu ve hakemlerle ilgili konuşacağım'' diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ