Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyespor'a evinde 92-74 mağlup olan Aliağa Petkim'in başantrenörü Burak Bıyıktay, ''Maçta savunma kısmımız tamamen bir rezaletti. Oyun düşüncemizi sahaya yansıtamadık'' dedi. - Basketbol Haberleri

        Bıyıktay maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ''oyuncularının maça konsantre olma konusunda sıkıntı yaşandığını'' söyledi.

        ''Maçtaki savunmamız tamamen bir rezaletti'' diyen Bıyıktay, şöyle devam etti:

        ''Oyun düşüncemizi sahaya yansıtamadık. Bazı arkadaşların herhalde şahsi sıkıntıları var. Gelen ve giden oyuncularımız var. Yeni oyuncumuz Lionel Chalmers maça hazır değildi. Antalya takımı da maça çok iyi hazırlanmış. Bizden daha enerjiklerdi ve maçın genelinde de iyi bir efor sarf ettiler. Klasik top kayıplarımız vardı. Her maça bir kere 10-12 sayı dezavantajla başlıyoruz. Soyunma odasında da bunu söylüyoruz ama bu hata tekrarlanıyor. Maça hazır kafa ve o enerji ile başlamıyoruz. Demek ki başka türlü hazırlanmamız gerekiyor.''

        Bıyıktay, bir gazetecinin ''şahsi sıkıntılardan neyi kastettiğini'' sorması üzerine de ''Bazı arkadaşların takımın içine girememek gibi sıkıntıları var. Bana karşı... Bunu daha sonra konuşuruz'' cevabını verdi.

        ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CEPHESİ

        Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol da maça iyi hazırlandıklarını, iyi savunma yaparak kazanmayı bildiklerini belirtti.

        İyi savunma yaparlarsa galip geleceklerini bildiklerini ve bugün de maçın çok büyük bir bölümünde çok iyi savunma yaptıklarını söyleyen Tunçkol, ''Aliağa Petkim çok kuvvetli bir takım. Onları seyircisi ile burada yenmek çok zor. Bu maç bizim için çok önemliydi, hayati bir galibiyet aldık. Zoru başardığımız için bütün oyuncularımızı kutluyorum'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ