Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL NBA’de sıkıntılı bir sezon geçiren LA Lakers’ın, Kobe Bryant’ın ciddi sakatlığı sonrası F.Bahçe’nin ABD’li guardı McCalebb ile ilgilendiği iddia edildi - Basketbol Haberleri

        NBA’de sıkıntılı bir sezon geçiren, Play-Off için Batı Konferansı’nda Utah Jazz ile yarışan efsane kulüp Los Angeles Lakers’ın, Kobe Bryant’ın sakatlığının uzun sürecek olması nedeniyle Fenerbahçe Ülkerli Bo McCalebb’i listeye aldığı iddia edildi. Lakers’ın, Fenerbahçe Ülker’le geçtiğimiz sezon başında 2+1 yıllık sözleşme imzalayan ancak sergilediği performansla beklentilerin altında kalan 28 yaşındaki ve 1.83 boyundaki Makedon pasaportlu ABD’li yıldız guard Bo McCalebb’in transferini ciddi boyutta değerlendirmeye aldığı vurgulandı.

        ESPN.com’un yazarı Amin Elhassan’ın kaleme aldığı yazıda, Kobe Bryant’ın aşil tendonu sakatlığı sonrası Lakers yönetiminin 2013-14 sezonunun büyük kısmını kaçıracak olan Bryant’ı NBA’de takımlara bir seferliğine tanınan ‘af kuralı’ ile serbest bırakmasının beklendiği ifade edildi. Bu durumda LA Lakers’ın, fiyatı Bryant ile kıyaslandığında “sudan ucuz” oyuncuları transfer etme yoluna gidebileceğini ve Fenerbahçeli Bo McCalebb’a yöneleceği belirtildi.

        ElHassan, gelecek sezon Fenerbahçe’den 2.1 milyon dolar alacak olan McCalebb’in kontratı olmasına karşın Lakers’ın ‘NBA’de forma giymeyen en iyi oyuncu’ statüsüne koyduğu tecrübeli guardı kadrosunda düşünmesi gerektiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ