Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Anadolu Efes'in tecrübeli oyuncusu Kerem Gönlüm, Olympiakos ile oynayacakları maçtan stedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi - Basketbol Haberleri

        Kerem Gönlüm, 2-2 eşitlik bulunan serinin beşinci ve son maçını 26 Nisan Cuma günü deplasmanda oynayacaklarını hatırlatarak, Olympiakos'tan daha iyi takım olduklarını savundu.

        Yunan ekibiyle oynadıkları son iki maçı kazanarak, neler yapabileceklerini gösterdiklerini anlatan milli basketbolcu, "Bizim için işler iyi gidiyor. Son iki maçı kazanarak neler yapabileceğimizi gösterdik. Şimdi bütün konsantrasyonumuz bu maçta. Biz onlardan daha iyi bir takımız. Deplasman falan da artık fark etmiyor. Bu maçta istediklerimizi yapabileceğimize inanıyorum. İki takım da birbirini çok iyi tanıyor, ufak nüanslar farkı belirleyecek. Daha fazla mücadele eden, az hata yapan ve oyundan kopmayan kazanacaktır. İnşallah iyi mücadele edip, İstanbul'da Dörtlü Final biletiyle döneriz" şeklinde konuştu.

        Kerem Gönlüm, THY Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükselen bütün takımların güçlü olduğunu ve bu seviyede kolay maçlar oynanmadığını vurgulayarak, "Biz hazır durumdayız. Moralimiz çok iyi. Artık baskı onlarda, onlar düşünsün. Dörtlü Final'e bu kadar yaklaşmışken, bırakmaya hiç niyetimiz yok" ifadelerini kullandı.

        FARMAR: KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

        Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Jordan Farmar ise Olympiakos maçı için kendilerine güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Farmar, şunları kaydetti:

        "Bu bizim son maçımız değil, iki tane de Dörtlü Final'de karşılaşmamız var. Son maç çok zor geçti ama mücadeleyi bırakmadık ve sonunda galip geldik. Orada zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz ama kendimize güveniyoruz. İyi mücadele edip, gerçek hedefimiz olan Dörtlü Final'e gitmek istiyoruz."

        Jordan Farmar, takımın başarısı için gerektiği anlarda sorumluluk almaya çalıştığını da anlatarak, "Takım için elimden geleni yapıyorum. Sadece bana bağlı değil, takım olarak iyi oynamaya çalışıyoruz. Gerektiği yerlerde öne çıkıp gerekli sorumluluğu almaya çalışıyorum. Tabii sonuçta önemli olan takımın kazanması" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ