Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol TKBL Galatasaray'ın, Avrupa Kadınlar Kupası'nda ikinci olan Kayseri Kaskispor kadın basketbol takımına yeni sezonda Kaski Galatasaray olarak mücadale etmek için sözlü öneride bulunduğu açıklandı. - Basketbol Haberleri

        Galatasaray'ın, Avrupa Kadınlar Kupası'nda ikinci olan Kayseri Kaskispor kadın basketbol takımına yeni sezonda Kaski Galatasaray olarak mücadale etmek için sözlü öneride bulunduğu açıklandı.

        Kaskispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kadın basketbol takımının geçen sezon ortada kalmaması için belediye birimlerinden Kaski bünyesine aldıklarını belirtirken şöyle dedi:

        "Galatasaray Kulübü, bize kadın basketbol takımlarının Kaski Galatasaray olarak ligde mücadale etmesi için 2.5 milyon TL önerdi. Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Lutfi Arıboğan tarafından yapılan bu sözlü teklifi düşünüyoruz."

        Bu arada Kaskispor'un oyuncularından Evnthia Maltsi, Nuria Martinez, Dımıtrakou Zoi ve Asjha Jones, yeni kulüplerle anlaşarak Kayseri'den koptu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ