Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Fenerbahçe "Koyduk mu" (Abdi İpekçi Skorboard) Abdi İpekçi Koyduk mu (Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker) - Basketbol Haberleri
        1

        Karşılaşmanın bitişinin ardından skorboarda yazılan “Koyduk mu” ifadesi büyük tepki çekti. Galatasaray cephesi olayı araştırdıklarını söyledi!

        2

        Karşılaşma bitmişti, Sarı-Kırmızılı tribünler sevinçliydi. Ancak bir anda skorboardda “Koyduk mu” ifadesi yanıp sönmeye başladı.

        3

        Bu yazı, sosyal medyaya düşünce büyük tepki topladı. Fenerbahçeli taraftarlar, bu ayıba büyük tepki gösterirken; Galatasaray cephesi olayın araştırıldığını söyledi.

        4

        Yaşanan skandalla ilgili Twitter’dan açıklamalarda bulunan Galatasaray Şube Koordinatörü Murat Özyer ise şu ifadeleri kullandı: “Skorboarddaki nezaketsizliği tasvip etmemiz mümkün değildir. Müzik ve skorboard hizmeti görselini dışarıdan satın alıyoruz. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan tüm karşılaşmalarda bu kişi, aynı hizmeti başka kulüplere de vermektedir."

        5

        "Bu şahıs, kulübümüzün personeli değildir. Kontrolümüz dışında gelişen bu olay sebebiyle gereken yapılacaktır. İki büyük kulübün adına yakışır bir rekabet sahada yaşanıyor. Bu rekabete bu şekilde gölge düşmesini kabul edemeyiz.”

        6

        BİR SKANDAL DAHA
        Fenerbahçe Coachu Zeljko Obradovic, dün iki şoku birden yaşadı... Sırp çalıştırıcı, önce maçın ilk çeyreğinde oyuncu değişikliği yaptığı sırada yabancı kuralını ihlal ederken yardımcılarının azizliğine uğradı.

        7

        Obra, Kleiza ile Oğuz’u sahaya sürüp; Emir ile Zoric’i oyundan almak istiyordu. Ancak bu sırada Zoric faul kullanıyordu.

        8

        Zoric faul atışlarını kullanırken Kleiza-Emir değişikliği yapılınca sahada 4 yabancı oldu ve Galatasaray benchi duruma uyanıp itiraz etti. Fenerbahçe benchine teknik faul geldi.

        9

        SIRP COACH KÜPLERE BİNDİ
        Esas büyük skandal ise Obradovic’in son çeyrekte üst üste aldığı iki teknik faul sonrası diskalifiye edilmesiyle yaşandı.

        10

        Sırp çalıştırıcı soyunma odasının yolunu tutarken bir sonraki maçta cezalı olduğundan haberi dahi yoktu!

        11

        Türkiye’ye geleli aylar geçmiş olmasına karşın BEKO Ligi’ndeki yönergenin Euroleague ve Yunan Ligi’nden farklı olduğu ve 2 teknik faulle gelen diskalifiyenin kendisine otomatikman 1 maç ceza getirdiği, Sarı-Lacivertli kulüpteki hiçbir yetkili tarafından kendisine söylenmemişti.

        12

        Cezayı, kendisine yönergeyi gösteren TBF yetkilisinden öğrenen Obradovic küplere binerken, bu konuda kendi kulübü tarafından herhangi bir bilgilendirme yapılmamış olması ise bir “skandal” olarak tarihe geçti.

        13

        ABDİ İPEKÇİ KAPANIYOR!
        G.Saray, serinin 3. maçında Abdi İpekçi’de yaşanan saha olayları nedeniyle 44 bin TL para cezası almıştı. Ancak serinin 4. maçında da olaylar son bulmadı.

        14

        Dün 3 kez anons yapılırken hakemler son çeyrekte soyunma odasına gitti. Maç 15 dakika durdu. Saha olayları nedeniyle zaten sabıkalı olan G.Saray’ın dünkü olayların ardından serinin 6. maçında kadın ve çocuklara karşı oynaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ