Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor "Hakkımızın yenmesine engel olduk" - Diğer Haberleri

        Sporcuları yaş gruplarına göre değerlendirdiklerini ve yıldızlar ile gençler kategorilerinde Türkiye şampiyonalarını yaptıklarını hatırlatan Caner Doğaneli, ''Ana kadromuzla birlikte 127 kişilik çekirdek kadro oluşturduk. Olimpiyatlara hazırlandığımız yaklaşık bin sporcuyu, değiştirerek zaman içinde takip edeceğiz. Şu an tüm kadromuzla birlikte sadece Londra Olimpiyat Oyunları'na odaklanmış durumdayız'' diye konuştu.

        -''HAKKIMIZIN YENMESİNE ENGEL OLDUK''-

        Caner Doğaneli, Uluslararası Boks Federasyonu'nun kendilerine verdiği ''1 sene müsabaka düzenlememe cezasını'' da Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurarak kaldırdıklarını ve haklarının yenmesine engel olduklarını söyledi.

        Doğaneli, CAS'ın Türkiye Boks Federasyonu'na verilen cezayı kaldırması sonrasında 14-20 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenleyecekleri Ahmet Cömert Boks Turnuvası'na 25 ülkenin katılacağını kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

        ''Diplomatik olarak hakkımızın yenmemesinde gösterdiğimiz başarıyı, ringde de göstermek istiyoruz. Bu turnuva sonrasında İtalya'da organize edilecek Akdeniz Oyunları'na katılacağız. Olimpiyat Oyunları'na katılacağımız sporcuların yüzde 70'inine yakını burada mücadele edecek. Burada da başarılı olmak için çaba harcayacağız.'' A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ