Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor "Hocamız bizle devam ediyor" - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Fikret Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün izlediği bir televizyon programında son derece kendilerini üzen bir olay olduğunu söyledi.

        Teknik direktörleri Bülent Uygun'u 2006-2007 sezonunun 12. haftasında göreve getirdiklerinde takımlarının 12 puanla 17. sırada olduğunu ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

        ''13. haftadan itibaren 17. sıradaki takımı Bülent Uygun alıp 7. sıraya yükseltti. Herkes Sivasspor'a kesinlikle düşmüş gözüyle bakıyordu, biz 7. sırada bitirdik. Geçen yıl şampiyonluğu kaçırdık. Bu kadar büyük başarıları yakalamış bir hoca, bu yıl yine 5 haftadır yenilmeyen ve müthiş bir takım oluşturmuş Sivasspor. Bunun herhalde büyük başarının yüzdesi de mutlaka teknik direktöre yazar. Böyle genç bir Türk hocanın dün yerden yere vurulduğuna şahit oldum. Hıncal Uluç beyefendi dün hocamızı hiç hak etmediği şekilde eleştirdi, ama ben ona bir tek kelimeyle cevap vereceğim. Sadece 'bunamış' diyeceğim.''

        Ünsal, bazı basın kuruluşlarında Fenerbahçe'nin Aragones'in yerine Bülent Uygun ile anlaşma sağladığı yönünde haberler çıktığının belirtilmesi üzerine, şöyle devam etti:

        ''Sadece dedikodudan ibaret olan şeyler. Asla öyle bir şey yoktur. Çünkü Aragones ile olan anlaşması Fenerbahçe'nin bellidir. Bu yarının sonuna kadar ben Aragones'in Fenerbahçe'de kalacağını düşünüyorum. Sezon bittikten sonraki başarısına bakarlar, ona göre değerlendirirler. O Fenerbahçe yönetiminin işidir, bizimle de ilgisi yoktur. Bülent Uygun'la da herhangi böyle ne bir görüşme vardır, ne teklif vardır. Hocamız Sivasspor'da tahmin ediyorum daha 3-4 yıl, Allah nasip ederse, görevine devam edecektir.''

        -FENERBAHÇE-DİNAMO KİEV MAÇI-

        Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra bazı televizyon programlarında Fenerbahçe'nin yerden yere vurulduğunu gördüklerini de belirten Ünsal, şunları kaydetti:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ