Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray transfer haberleri, transfer dedikoduları, 14 ocak 2015 transfer haberleri, transfer iddiaları, bomba transfer haberleri, türk basınında transfer iddiaları - Galatasaray Haberleri
        1

        TOTTENHAM "KABOUL" ETMEDİ!
        Beşiktaş stoper hattına kazandırmak istediği Younes Kaboul için Tottenham'a 2.5 milyon euro önerdi ancak olumsuz yanıt aldı. İngilizler 4 milyon euro istiyor. (Fanatik)

        2

        LINNES İŞİ ZORA GİRDİ
        Sezon başında Beşiktaş'ın kapısından dönen Martin Linnes'in transferi suya düşecek gibi görünüyor. Norveçli oyuncunun kulübü Molde'nin son olarak 3 milyon euro bonservis bedeli istemesi Beşiktaşlı idarecileri sinirlendirdi. Yöneticiler, bu transferi askıya aldıklarını belirttiler. (AMK)

        3

        YUMLU'YA YAKIN TAKİP
        Stoper arayışındaki Galatasaray, Uğur Demirok'un Trabzonspor'a gitmesi, Serdar Aziz'i de kulübünün satmaması üzerine rotayı Mustafa Yumlu'ya çevirdi. (Fotomaç)

        4

        CHELSEA'DEN ÇİFTE BOMBA!
        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Londra'da bizzat yürüttüğü transfer çalışmaları meyvesini verdi. Orman, Hollandalı savunmacı Nathan Ake ve Mısırlı yıldız Mohamed Salah'ın transferi konusunda Chelsea ile anlaşma sağladı. (Fanatik)

        5

        TİMSAH'IN N'GUEMO İNADI
        Bursaspor, hemen her transfer döneminde gündeme gelen Landry N'Guemo için yeniden harekete geçti. Kamerunlu orta saha bu kez çok yakın... (AMK)

        6

        VARSA YOKSA OZAN!
        Ozun Tufan'ı kadrosuna katmak için sürekli fiyat artıran Fenerbahçe, son olarak 5 milyon euro ve bir futbolcu önerdi. (AMK)

        7

        SERDAR TAŞÇI GELİYOR
        G.Saray, devre arası kampı için Antalya'ya gelecek Spartak Moskova ile Serdar Taşçı için bir kez daha görüşecek. Transferin kiralık formülü ile bitmesi bekliyor. (Takvim)

        8

        TRABZON'UN BOMBASI TOLGAY
        Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da uzun süredir istediği Tolgay Arslan'ın Trabzonspor ile anlaştığı ortaya çıktı. Artık imza an meselesi. (AMK)

        9

        "BİZ TAMAMIZ, YEKTA'YI İKNA EDİN"
        Hamza Hamzaoğlu'nun gözden çıkardığı Yekta için Galatasaraylı yöneticilerin Trabzonspor'a "Biz Yekta'yı göndermeye hazırız, yeter ki onu ikna edin. Gerekirse sezon sonuna kadar kiralanır." dediği öğrenildi. (Fanatik)

        10

        STOPER PARASI TAKIMA
        Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak: "Stoper şart değil. Hocamız bir başka futbolcuyla dolyturmayı planlıyor. Ama şartlarımız doğrultusunda olursa bir transfer yaparız" (Akşam)

        11

        BALOTELLI FENER'E DOĞRU!
        Adı sezon başında Galatasaray ile anılan Balotelli, Liverpool'da beklentileri karşılayamadı ve adı yeniden transfer iddialarına karıştı. İtalyan basını, Napoli ve Parma'nın Balotelli için Fenerbahçe ile kapıştığını yazdı. (Fanatik)

        12

        KARTAL'A SAĞ BEK FRANSA'DAN
        Perreira ve Linnes'ten sonuç alamayan Beşiktaş, rotasını Fransa'ya çevirdi. Çalışmaları yürüten yönetici Ahmet Nur Çebi'nin hedefinde Demba Ba'nın yurttaşı Nantes'lı Cissokho var. (Bugün)

        13

        4. YILDIZ İÇİN EDIN DZEKO
        Hollanda basını Fenerbahçe'nin Edin Dzeko'nun peşinde olduğunu öne sürdü. Fenerbahçe'nin Bosnalı golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak için Manchester City ile pazarlıklara başladığı iddia edildi. (Fanatik)

        14

        SAĞLAM BEŞİKTAŞ'A DÖNÜYOR!
        Beşiktaş, Sportif Direktörlük için Ertuğrul Sağlam ile masaya oturdu. (Yeni Şafak)

        15

        "BEKLE BİZİ GIGNAC"
        Galatasaray, sezon başında prensip anlaşmasına vardığı Marsilya'nın tecrübeli santrforu "Gignac'a Sezon sonu görüşelim. Yabancı sınırı kalkıyor, hiçbir yere imza atma" mesajı gönderdi. (Sabah)

        16

        MANU TÖRE İÇİN GELİYOR!
        Manchester United Menajeri Van Gaal'in takımda görmek istediği Gökhan Töre için İngilizler Beşiktaş'a 5 milyon pound teklif edecek. Ancak siyah beyazlılar bu rakamı 8 milyon euro'ya çekmek istiyor. (Posta)

        17

        FENER'E USTURA GOLCÜ
        Brezilya basını, gol sonrası sevinçlerinde "jiletle boğaz kesme hareketleri" yapan Palmeiras'ın santrforu Henrique'ye Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazdı. (Akşam)

        18

        4 KOLDAN HAREKAT!
        Fenerbahçe gelecek sezon için kolları sıvadı. Sezon sonunda Webo ile sözleşme yenilenmeyip yollar ayrılacak. Transfer edilecek golcüler arasında ilk aday Schalke'li Huntelaar. Hollandalı olmadığı takdirde Gignac, Kiessling ve Fred'den biri transfer edilecek. (Takvim)

        19

        YENİ HEDEF JIMMY DURMAZ
        Erkan Zengin transferini beklemeye alan Fenerbahçe'de rota Jimmy Durmaz'a döndü. Sezon başında 2 milyon euro bonservis ile Olympiakos'a transfer olan 26 yaşındaki oyuncunun "F.Bahçe'de tabii ki oynarım, yeter ki kulübüm ile anlaşsınlar" dediği öğrenildi. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ