Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig transfer haberleri, transfer dedikoduları, 22 ocak 2015 transfer haberleri, transfer iddiaları, bomba transfer haberleri, türk basınında transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        2

        FENERBAHÇE TEKLİFİNİ YİNELEDİ
        Fenerbahçe, Bursaspor'a 4 milyon Euro'luk teklifini yineledi, "Ozan Tufan'ı da dinleyin, transferi onun tircihi belirlesin" dedi. Transferin flaş ekibi Trabzonspor ise piyasayı her geçen gün yükseltiyor. Masada duran Fırtına'nın 5 milyon Euro artı 2 oyuncu önerisi Timsah'ın aklını çeliyor ama son dakikaya kadar pazarlık payını kullanıyor. (Fanatik)

        3

        HUNTELAAR GÜNDEMDE
        Louis van Gaal'in 'Ceza alanında dünyanın en iyi golcüsü" dediği Klaas Jan Huntelaar, Fenerbahçe'nin gündeminde. Yılın transfer bombası her an patlayabilir. (Fotomaç)

        4

        AZİZ OLMADI, HEDEF TAŞÇI
        Serdar Aziz defterini şimdilik kapatan Cim Bom, rotayı Spartak Moskova'lı Serdar Taşçı'ya çevirdi. (Fotomaç)

        5

        YENİ ADAY LİSANDRO
        Emenike'nin formsuzluğu, Sow'un da Afrika Kupası'na gitmesi nedeniyle forvette sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'ye yeni bir öneri geldi. Geçmişte Porto ve Lyon'da fırtınalar estiren, şimdi ise Katar'da Al Gharafa forması giyen Lisandro Lopez, Fenerbahçe'ye önerildi. (Fotomaç)

        6

        FENER'DEN LİSANDRO ATAĞI
        Beşiktaş, transferde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor: Arslan Kartal oluyor. Ara transferin hızlı takımı Beşiktaş, Milosevic ve Opare'nin ardından gurbetçi yıldız Tolgay Arslan'ı da bitirme aşamasına geldi. (HTSPOR)

        7

        DİEGO KARARINI VERDİ
        Diego Ribas, gelen tekliflere rağmen borcunu ödemek için İstanbul'da kaldı. Katar'ın Al Saad kulübünden yıllık 5 milyon Euro'luk teklif alan Brezilyalı futbolcu, gitmek yerine mücadeleyi seçti. Sambacı, 'Takım ve başkan çok destek oldu. En azından sezon sonuna kadar denemek istiyorum" dedi ve kalacağını belirtti. (Milliyet)

        8

        JİMMY İÇİN İKİ SEÇENEK
        Fenerbahçe, Olympiakos'a Jimmy Durmaz için "Ya 2 milyon Euro'ya alalım ya da 500 bin Euro'ya kiralayalım" teklifini yaptı. Şimdi cevap bekliyor. (Sabah)

        9

        TRABZON'DAN OZAN İÇİN FLAŞ TEKLİF
        Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı harekatında Trabzonspor fiyatı artırdı: 9 milyon Euro + 3 futbolcu. (Sabah)

        10

        "ŞİMDİLİK KONUŞMAYALIM"
        Ara transferde Hakan Arıkan ve Uğur Demirok'un ardından Erkan Zengin'i de renklerine bağlayan Trabzonspor, Tolgay Arslan konusunda pes etmedi. Bordo-mavili kulübün CEO'su Burak Gürdal, "Tolgay Arslan transfer gündemimizde. Görüşmeler sürüyor. Tolgay transferi hakkında şimdilik konuşmayalım; ama yine buradan transfer hikayesi çıkabilir" dedi. (Vatan)

        11

        ROTA KUZEYİN OĞLU
        Stoper arayan G.Saray Trabzonspor'a kiralık teklifi yapacak. Yumlu için takas önerecek olan Cimbom sezon sonunda satın alma opsiyonunu da gündeme getirecek. (Takvim)

        12

        BEŞİKTAŞ'TA İÇ TRANSFER
        Beşiktaşlı yöneticilerden Metin Albayrak Atiba'ya son tekliflerini ilettiklerini dile getirerek, "Artık karar kendisinin" dedi. (Takvim)

        13

        NİASSE'NİN MENAJERİ GALATASARAY'I AÇIKLADI
        Oumar Niasse'nin menajeri Burak Sallak, Galatasaray'ın Niasse ile ilgilendiğini doğrularken, "Galatasaray Niasse ile uzun süredir ilgileniyor. Bu transfer şimdi de sonuçlanabilir, yazın da." ifadelerini kullandı. (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ