Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor bülent yavuz'un yorumu, Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı tartışmalı pozisyonlar, Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı bülent yavuz yorumu - Çaykur Rizespor Haberleri
        1

        Beşiktaş, Rize'de hem 3 puan buldu, hem de lider dönüyor. Bu Beşiktaş'ın maçları gerçekten büyük keyif veriyor. Maçın her dakikasında heyecan var, gol var.

        2

        Hakem Cüneyt Çakır, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi hakemi. Bir maçın nasıl yönetilmesi gerektiğini cümle aleme gösterdi. Bence yeni çıkan hakemler Cüneyt'i izlemeli.

        3

        Örneğin bu maçı defalarca izlesinler. Bir hakemin dikkatini, kararlılığını ve adaletini görsünler. Maçta 2 tane kırmızı kart var. Hiçbir hakem oyuncu atmak istemez. Ancak kuralı zorlarsa elbette yapacak birşey yok.

        4

        Kıvanç'ın birinci sarı kartı doğru ve örnekti. İkinci kartından önce faul olduğunu iddia ettiği bir pozisyonda, hakem oyunu devam ettirince ve o top gidip gol olunca Kıvanç'ın ağzından kötü söz çıktı.

        5

        Hakem direk kırmızı kartla Kıvanç'ı oyundan atmakla yüzde yüz haklıydı. Koray'ın, Motta'ya yaptığı hareket çok şiddetli, yaralayıcı ve sakatlayıcı bir hareketti. Beşiktaşlı oyuncunun dizine gelen tekme kırmızı kartın ağa babasıydı.

        6

        Koray'ı atmak için hakem olmaya bile gerek yok. Penaltıya gelince bu kadar göstere göstere ve bir hakem için çok kolay bir pozisyonda, topu her eli ile bloke etmek, yüzde yüz penaltıdır.

        7

        Hakem zaten her pozisyonda olduğu gibi bu pozisyonda da yakındı. Tereddütsüz penaltıyı verdi. Maçı 9 kişi tamamlayan Çaykur Rizespor 2-1 mağlup oldu.

        8

        Mücadelesi alkışlanacak cinstendi. Tabiki 11'e 9 oynamak elbettte zordu.

        9

        Hakemin son düdükten sonra özellikle mağlup olan Rizeli futbolcular tarafından tebrik edilmesi takdire şayandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ