Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup için 4 milyon euro'yu gözden çıkardı - Futbol Haberleri

        Ara transferde kadrosunu üç yeni transferde güçlendiren Beşiktaş yönetimi, İtalyan ekibi İnter'in siyah-beyazlı ekibin genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'a talip olması nedeniyle zor günler geçiriyor. Beşiktaş'ın 2012- 13 sezonunda 500 bin euro'ya aldığı Oğuzhan için Inter'in 4 milyon euro'yu gözden çıkartığı ve görüşmelerde önemli mesafe kaydedildiği bildirildi. Oğuzhan'ın da Inter'e gitmek istediği, Mancini ve yardımcısı Atillio Lombardo ile sürekli olarak telefon görüşmeleri yaptığı iddia edildi.

        "SOSA ONU ARATMAZ"

        Bu arada Beşiktaş yönetimi de, Oğuzhan'a gelen teklifle ilgili ikiye bölündü. Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Oğuzhan için farklı görüşler ortaya atılıyor. Bilic'in kadrosunda görmek istediği ama geçtiğimiz günlerde sert bir dille uyardığı Oğuzhan için, bazı yöneticilerin, "Sosa'yı aldık. İyi bir bedelle Oğuzhan'ı verebiliriz" görüşünü savundukları öğrenildi. Son kararı Bilic ile görüşecek olan yönetim verecek.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ