Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Süper Lig'de Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig'de Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ve hafta içi Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın 'tokat' örneğini de değerlendirern Emre, "Başkanlar iddialar konuşmak zorundalar. Herkes kendi camiasını temasil ediyor. Başkanların konuşmasına başkanlar cevap versin. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Bizim tek hedefimiz sezon sonunda 4. yıldızı takmak. Bugün Sevgilerler Günü. Çiçeğe karşı çiçek verdik. Hava alanında bana karşı küfür olmadı. Bu çiçeği al Aziz Yıldırım'a götür dediler. Başka camianın olayıyla benim konuşmam doğru olmaz. Fatih Hoca ile benim hukumum çok farklı. Zamanında bizim adımıza ders olmuştur" şeklinde konuştu.

        Gaziantep karşısında şanslı olduklarını da belirten Emre, "Gaziantepspor maçın başında çok kısmetsizdi. Gol yeseydik daha da başka bir maç olabilirdi. 10. dakikadan sonra çok pozisyon verdik. 2. golü atmamız maçın kırılmasına sebep oldu. Saha faktörleri de çok önemliyidi. İlk yarı atak yaptığımız taraf çok yumulaşaktı. İkinci yarıda atak yaptığımız alan daha iyiydi. 10. dakikadan sonra 35 dakikada kısmetliydik" dedi.

        ÜLKEMİZ NEREYE GİDİYOR?

        “Özgecan haberini aldıktan sonra yıkıldık. Kız çocukları çok değerli. Bizim ülkemiz nereye gidiyor, nasıl böyle şeyler yaşanıyor, ben inanamıyorum. Biz nasıl bir Müslüman ülkeyiz? Allah ailesine sabır versin. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ