Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak basın mensuplarına mücadeleyi değerlendirdi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, Bursaspor'u mağlup ettikleri maçın ardından bir gazetecinin son zamanlarda maçları çevirmekte zorlandıklarını hatırlatması üzerine, "Negatif sonuçlardan ilerlemek daha önemli. Böyle devam ederiz" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2'lik skorla mağlup ettiği maçın ardından siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak basın mensuplarına mücadeleyi değerlendirdi.

        Bursaspor'a karşı son dakikada da olsa kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Türk asıllı Avusturyalı futbolcu, "Son zamanlarda böyle maç oynadığımızı hatırlamıyorum. İnanılmaz bir maç oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Hak ettik ve kazandık" açıklamalarında bulundu.

        Veli Kavlak'a Beşiktaş'ın son zamanlarda böyle zorlu maçlarda karşılaşmayı çevirmekte zorlandığının hatırlatılması üzerine, yavaş yavaş takım olarak tecrübe kazandıklarını ifade eden deneyimli futbolcu, "Negatif sonuçlardan ilerlemek daha önemli. Böyle devam ederiz" yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ