Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Adnan Öztürk, Galatasaray Disiplin Kurulu'na bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu - Galatasaray Haberleri

        Mersin'in Tarsus İlçesi'nde evine gitmek için bindiği minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi.

        Tweet sonuncunda büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında... Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

        HAMDİ YASAMAN: BİR ŞEY YAPILMASI GEREKİYOR

        Öte yandan Milliyet'e konuşan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Galatasaray camiasından Nihat Doğan'a karşı bir reaksiyon var, bunu biz de görüyoruz. Evet bir şey yapılması gerekiyor. Ancak önce toplanmamız lazım" dedi. Yasaman, Galatasaray yönetiminin yazıştığı bir WhatsApp grubu bulunduğunu ve orada da ciddi şekilde Nihat Doğan'a tepki gösteren yöneticilerin olduğunu açıkladı.

        PARASINI GERİ İSTEDİ

        Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkında attığı tweetlerle büyük tepki çeken Nihat Doğan, kendisini Galatasaray Kulübü Üyeliği'nden ihraç etmek için harekete geçenlere Twitter'dan cevap verdi. Peş peşe tweetler atan Doğan, "İhraç edeceseniz üyelik için yatırdığım parayı iade edin de hiç olmazsa Filistin'deki mazlum kardeşlerime göndereyim" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ