Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Olcay Şahan, Perşembe günü oynayacakları Liverpool maçına da çok iyi hazırlanıp avantajlı bir skorla döneceklerini söyledi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaşlı futbolcular, siyah-beyazlı takımın sponsoru olan bir firmanın mağaza açılışına katıldılar. Açılışta konuşan Olcay Şahan, dün oynanan Bursaspor maçı ve Perşembe günü oynanacak olan Liverpool karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

        Dün oynanan ve 3-2'lik galibiyetle biten Bursaaspor maçı hakkında gelen bir soru üzerine Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, "Beşiktaş'a yakışan bir maç oldu. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

        Bir basın mensubunun, 'Olimpiyat Stadına az taraftarın gelmesini' hatırlatması üzerine golcü futbolcu, "Bizim taraftarımızla sıkıntımız yok. Bizi çok iyi destekliyorlar. Konya deplasmanında da, içeride oynadığımız maçlarda da her şeyi kanıtladılar. Ama hava ve Olimpiyat Stadı'nın şartlarından dolayı gelmemiş olabilirler. Bunların dışında bizi çok iyi destekliyorlar" yanıtını verdi.

        Olcay Şahan, devre arasının ardından ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını ifade ederek, hedeflerinin belli olduğunu ve çok güzel bir seri yakaladıklarını söyledi. Olcay, açıklamalarının devamında ise, "Herkesin özgüveni çok yüksek. Onun için de rahatça maça hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

        Dün Bursaspor maçının ardından Bilic'in, 'Kağıt üzerinde Liverpool favori görünüyor ama ciddi şansımız var' şeklindeki ifadelerinin de sorulması üzerine siyah-beyazlı futbolcu Olcay Şahan, "Liverpool maçıyla ilgili takım içinde olumlu düşünceler var. Kalitemizi biliyoruz. Bu sene İngiliz takımlarıyla 4 kez oynadık ve çok iyi skorlar yakaladık. O maçta iyi sonuç alıp tur atlayacağımıza inanıyoruz" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ