Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe genç kaleci Mert Günok'un sözleşmesini 5 yıllığına uzatıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe’de beklenen gelişme oldu ve Mert Günok ile anlaşma sağlandı... Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan genç file bekçisi ile bugüne kadar sözleşme yenilenmemesi beraberinde bazı söylentileri de getirmişti. Bunun için de Mert ile ilgili olarak sürekli transfer haberleri yazılıp çizildi. Ancak sonunda Fenerbahçe yönetimi Mert ile anlaşma sağladı ve iki taraf arasında mutabakata varıldı. Böylece Fenerbahçe’de Engin İpekoğlu-Rüştü Reçber geleneğinin ardından Volkan Demirel-Mert Günok geleneği de bozulmamış oldu.

        ÖMÜR BOYU FENERBAHÇE

        Fenerbahçe yönetimi, Mert Günok ve menajeri Batur Altıparmak ile yaptıkları görüşmelerin ardından 5 yıllık sözleşme yapmaya karar verdiler. Sezon sonunda da resmi imzalar atılacak. Mert, 5 yıllık sözleşmesinin bitiminde de bir kez daha Sarı-Lacivertli kulübe imza atıp ömür boyu Fenerbahçe’ye hizmet etmeyi düşünüyor. Yeni sezonda daha çok şans bulmayı hedefleyen başarılı kaleci ile yapılan görüşmelerde para konusunun fazla gündeme gelmediği belirtildi. Yönetimin Mert’i mağdur etmeyeceği, yıllık artışlarla mali olarak da tatmin edilecek rakamları ödeyeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ