Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe 3 zayıf halka! - Fenerbahçe Haberleri

        Üç isim var ki takımı yakmaya devam ediyor: Edu, Lugano ve Güiza!

        Yokluklarında büyük sorunların yaşandığı Edu ve Lugano, Fotomaç'ta yer alan habere göre, varlıklarıyla Fener'e daha çok zarar vermeye başladı. Bu ikili, toplam 6 golün yendiği Kocaeli, Bursa ve Eskişehir maçlarındaki akıl almaz kötü performanslarıyla Fenerbahçe'nin zayıf halkaları oldu.

        FENER'İN İPİNİ ÇEKTİLER

        Son Eskişehir maçı ise bu iki defans oyuncusu için deyim yerindeyse tam bir alemdi! İlk golde Lugano topu ayağının altında kaçırınca Es-Es golü çaktı! Edu'nun kendi kalesine attığı gol ise kötü siciline eklenen son vukuatıydı. Brezilyalı, bu hatasıyla sarı-lacivertli forma altında 5. kendini ve Fenerbahçe'yi yakışı oldu. Edu, geçen sezon Devler Ligi'nde iki CSKA ile İnter maçlarının yanı sıra Sevilla ve G.Saray maçlarında Fener'in ipini çeken isimdi.

        KAZIM 6'YA KATLADI

        Sarı-lacivertlilerin toplam 30 milyon euroya mal ettiği İspanya'nın gol kralı Daniel Güiza ise şampiyonluktan giderek uzaklaşan Kanarya'nın 3'üncü zayıf halkası olarak dikkat çekiyor. 9 lig maçında toplam 19 gol gol pozisyonuna giren Okçu, yüzde 10.5'lik ortalamasıyla o beğenilmeyen Kazım'ın kat be kat gerisnde kaldı. Üç pozisyondan ikisini yazan Kazım, yüzde 66'lık ortalamasıyla Güiza'ya nal toplattı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ