Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal'dan Lucescu açıklaması! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor karşısında aldıkları 3-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

        Sivasspor karşısında çok net pozisyonlar yakaladıklarını dile getiren Kartal, "Oyunun tamamında maça hakimdik, kazanmak istedik. Sivasspor iyi bir takım ve her an gol atabilecek potansiyele sahipler. İlk yarıda vasat oynadık, çok pozisyon verdik ve tamamen bireysel hatalardan dolayı goller yedik. İkinci yarıda Webo hamlesini yaptık ve daha agresif oynamaya başladık. Attıklarımızdan daha net olan 4-5 pozisyon vardı. Kazandık ve yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularıma ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

        "4 MAÇI DA KAZANIRSAK..."

        Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Kartal, "Bu oyuncular ile uzun zamandır beraber çalışıyorum ve hepsini çok iyi tanıyorum. Hangi futbolcunun neler yapabileceğini biliyoruz, kendi oyuncularımı da rakip oyuncuları da iyi analiz ediyoruz. Bunları biliyorum. Bugün bunlar tuttu, bazen de tutmuyor ve tutmadığı zaman da hamleler yanlış denilebiliyor. Önümüzde 4 maç var, 4 maçı da kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakiplerin deplasmanda oynayacakları maçlar var. Takıldıkları zaman biz gereken avantajı kullanacağız" dedi.

        LUCESCU SÖZLERİ...

        Basın toplantısında sezon sonunda yerine Lucescu'nun geçeceği iddiaları ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Kartal, "Ben bu söylentilerden hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüptür, her hoca buraya gelebilir, dünyanın en iyileri gelebilir. Sezon bitince hayırlısı neyse o olsun" ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç sonrası basın toplantısında konuştu;

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivasspor'u 3-2 yendikleri maçta oyunun genelinde üstün taraf olduklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Sivas'a kazanmak için geldiklerini belirtti.

        Medicana Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Kartal, ilk yarı 2-1 geriye düştüklerini, bunun üzerine ikinci yarıya Webo hamlesiyle başladıklarını aktardı.

        İkinci yarı oyuncularından daha coşkulu, üretken, hırslı oynamalarını istediğini anlatan Kartal, burada kaybedecekleri puanın kendilerini şampiyonluk yarışından uzaklaştırabileceğinin bilincinde olduklarını, devre arasında oyuncularıyla bunu konuştuklarını ifade etti.

        İsmail Kartal, ikinci yarı önemli gol pozisyonları bulduklarını dile getirerek, "Oyunun genelinde oyuna hakim olan taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldık. Bugün alınan 3 puandan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Sivasspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

        Fenerbahçe'nin ligde geçen hafta da Balıkesirspor maçında geri düştüğünün ancak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldığının hatırlatılması üzerine Kartal, ne kadar inançlı olduklarını, asla pes etmediklerini ve bir reaksiyon ortaya koyabildiklerini gösterdiklerini, bunun maçı kazanmak adına önemli olduğunu vurguladı.

        "HER MAÇ FİNAL"

        İsmail Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Şampiyonluğa oynuyoruz. Her maç bir final. Kaybeden takımın zirve yarışından bir adım daha uzaklaşacağının bilincindeyiz. Bugün ortaya koydukları kabullenmeme reaksiyonundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Büyük takımlar böyle olur. Onlar da büyük takımın büyük oyuncuları olduğunu gösterdi. Biz maç maç düşünüyoruz. Her maç bizim için final. Biz bütün maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin bir yerde takılıp ya da kendi aralarında oynadığı maçta alacakları beraberlikle şampiyon olabileceğimizi düşünüyoruz. Biz oyuncularımızla böyle bir hedef koyduk."

        Ligde kalan 4 maça kazanmak için çıkacaklarını aktaran Kartal, kazandıktan sonra şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın alacağı sonuçları bekleyeceklerini söyledi.

        Rumen teknik adam Mircea Luecesu'nun adının Fenerbahçe ile anılmasından rahatsızlık duyup duymadığının sorulması üzerine Kartal, "Hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe Kulübü, büyük bir camiadır. Fenerbahçe'nin kapısı dünyadaki bütün antrenörlere açıktır. Herkes buraya gelebilir, herkes çalışabilir. Sezon bitince herkes için hayırlısı neyse o olur" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ