Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım: "Bu çocuğu bir daha kiraya verdirmem" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım 4-3 kazanılan Balıkesirspor maçından sonra belki de başkan olduğu dönem içinde ilk kez olarak teknik adam ve futbolcuları kutlamadı. İzlediği maçlarda soyunma odasına inen, aksi taktirde ise Hasan Çetinkaya veya maçta bulunan yönetici aracılığıyla oyunculara tebriklerini ileten Yıldırım, Balıkesir maçını es geçmişti. Yıldırım, Sivas deplasmanına da gitmesine rağmen bir kez daha galibiyeti kutlamak için soyunma odasına inmemeyi tercih etti. Maçı farklı farklı totemlerle tamamlayan ve 87'inci dakikadan sonra totem olsun diye maçı bile izlemeyen Yıldırım karşılaşma sonrasında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile sohbet etmeyi tercih etti. Sonra da direkt takım otobüsüne gitti.

        Aziz Yıldırım'ın maçta en beğendiği Fenerbahçeli ise Sivasspor'da kiralık oynayan Fenerbahçe A2 takımının kalecisi Ertuğrul oldu. Yıldırım'ın genç kaleci için, "Bu çocuğu bir daha kiraya verdirmem" dediği iddia edildi.

        MERT KİRAYA VERİLECEK

        Fenerbahçe karşısında oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ertuğrul Taşkıran'a büyük piyango vurdu. Aziz Yıldırım'ın Sivas deplasmanında en beğendiği isim olan Ertuğrul'un gelecek sezon kiraya verilmeyeceği ve Volkan Demirel'in ardından ikinci kaleci olarak tutulması kararının alındığı bildirildi. Yönetimin Mert Günok'a yeni sözleşme teklif edeceği kabul etmemesi durumunda ise fazla üstüne gidilmeyeceği bildirildi. Mert'in sözleşme yenilemesi durumunda bile kiraya gönderileceği Ertuğrul'un ise gelecek sezon 2'nci kaleci olarak kadroda tutulacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ