Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Altay'dan 11 futbolcuya 470 bin TL ceza - Futbol Haberleri

        Kulübün ödül-ceza yönetmeliğine dayanarak, takımın küme düşmesi ve iç sahada alınan mağlubiyetler gerekçe gösterilerek verilen cezaların futbolcuların yıllık ücretlerine göre hesaplandığı ve en yüksek cezayı 79 bin TL ile kaptan Emrah'ın aldığı öğrenildi

        Siyah beyazlı takımda Emrah'ı, 67 bin TL ile Raşit Sevindir izledi. İzmir ekibinde Cumhur Yılmaztürk'e 53 bin TL, Yüksel Kayaalp'e 50 bin, Mikail Albayrak'a 45 bin, Serkan Silan'a 38 bin, Gökhan Çakır'a 33 bin, Bedri Can Özdoğan'a 32 bin, Kürşat Ergun Aydın'a 26 bin, Aziz Ceylan'a 24 bin, Ömer Arslan'a ise 23 bin TL'lik fatura çıkarıldı. Sözleşmeleri biten Emrah, Raşit ve Yüksel'in 31 Mayıs'ta serbest kalacağı Altay'da alacakları nedeniyle Cumhur, Mikail, Serkan, Kürşat, Bedri Can ve Ömer kulübe ihtarname çekmişti.

        GÖKHAN BORÇLU ÇIKTI

        Altay'ın devre arasında Giresunspor'dan 1.5 yıllığına renklerine bağladığı Gökhan Çakır'ın alacaklı olduğu halde borçlu çıkması kafaları karıştırdı. Bir süre önce 12 bin TL tutarındaki alacağı ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtarname yollayan ve 8 Mayıs'ta parasını tahsil edemediği için sözleşmesini feshetme hakkı kazanan Gökhan'a 33 bin TL küme düşme cezası kesildi. Deneyimli oyuncunun mukavelesini feshetmesi halinde yönetimin Futbol Federasyonu'na şikayette bulunacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ