Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor "Yüreğimizi sahaya koyduk" - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda aldıkları mağlubiyetin ardından bu maçın çok önemli olduğunu söyledi. Hedeflerinin üst sıralar olduğu için bu maçı kazanmak istediklerini ifade eden Uygun, ''Zor geçeceğini çok iyi biliyorduk. Çünkü karşımızda Konyaspor gibi güçlü bir takım vardı'' diye konuştu.

        Kora kor bir mücadele olduğunu, futbolcularının yürekleriyle oynadığını kaydeden Uygun, ''Karşılığında da 3 puanı almasını bildik. Mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

        Maçın hakemini de eleştiren Uygun, Mehmet Yıldız'ın rakip oyuncular tarafından tutulmasını ''halay'' çekmeye benzeterek, ''67. dakikada başladılar halay çekmeye, 72. dakikaya kadar bu halay devam etti'' diye konuştu.

        Sivasspor'un golünü kaydeden Musa Aydın ise geçen hafta kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ''Bu hafta iyi oynayarak üst sıralardaki yerimizi korumak amacıyla 3 puan almak için maça çıktık. Amacımız üst sıralardan kopmamaktı, bunu da başardık. Trabzonspor maçında da inşallah bunu devam ettireceğiz'' dedi.

        Defans oyuncusu Sedat Bayrak da maçta iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek, ''Bizim için üst sıralardan kopmamak adına iyi bir 3 puan oldu'' dedi.

        -KONYASPOR CEPHESİ-

        Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise Sivasspor'u galibiyetinden dolayı kutladı.

        Ev sahibi takımın kendilerinden daha agresif oynadığını, kazanma arzusunun daha yüksek olduğunu ifade eden Bulak, ''Halbuki maça iyi hazırlanmıştık. Ama saha içinde işler farklı oluyor. Bugün istediğimiz şeyler olmadı. Sivasspor bizden daha çok hak etti. Buna rağmen çok iyi oynamadığımız oyunu beraberlikle de bitirebilirdik. Sonuçta kaybettik. Daha çok çalışıp ve mücadele edip kazanmanın yolunu arayacağız'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ