Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Gayretimizden memnunum" - Beşiktaş Haberleri

        Denizli, Bursa'ya 3 puan almak için geldiklerini, maçtan 2. derecede düşündükleri sonuçla, beraberlikle ayrıldıklarını kaydetti.

        Centilmence güzel bir maç olduğunu dile getiren Denizli, şunları söyledi:

        ''3 puanı kazandıracak üretkenliğimiz vardı ama final paslarında etkili değildik. Bunda zeminin de etkisi vardı. Futbolcularımın gayretinden, mücadelesinden memnunum. Futbolcularım, maçı kazanmayı rakip takım kadar istediler.

        Fizik üstünlüğümüz olmasına karşın yan toplardan oluşan pozisyonlardan yararlanamadık. Biz tansiyonu düşünmek için saha içinde ve saha dışında elimizden geleni yaptık. Bursaspor da buna yardımcı oldu.''

        BURSASPOR CEPHESİ

        Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ''Futbolcularımı kutluyorum. Taraftarların istediği mücadeleyi gösterdiler'' dedi.

        Kurtar, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçta her iki takımın da dengeli oyun sergilediklerini, zaman zaman kendilerinin zaman zaman ise Beşiktaş'ın üstünlük kurduğunu sağladığını söyledi.

        Bursaspor olarak Beşiktaş'a göre daha net pozisyonlar ürettiğini dile getiren Kurtar, ''Futbolcularımı kutluyorum. Taraftarların istediği mücadeleyi gösterdiler. Bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Bunları değerlendirseydik, galip gelebilirdik'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ