Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Baros cezalı duruma düştü! - Galatasaray Haberleri

        -ARDA HASTANELİK OLDU-

        Karşılaşmanın 75. dakikasında bir pozisyonda sakatlanan Arda, saha kenarına gelerek tedavi oldu.

        Ardından maça devam eden Arda, yaptığı koşu ve ortanın ardından kendisini aut çizgilerinin dışına bıraktı. Arda, daha sonra sedye ile soyunma odasına, oradan da hastaneye götürüldü. Arda'nın kalp ritminde yükselme olduğu öğrenildi.

        Sakatlığı yeni geçen Mehmet Topal da sakatlanarak uzatmaların son dakikasında saha kenarına geldi ve Galatasaray maçı 10 kişi tamamladı.

        Bu arada, maçın bitimine doğru Lig TV Muhabiri Pınar Argun da kale arkasında fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        -LINCOLN 6, KEWELL 5. GOLÜNÜ ATTI-

        Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Lincoln altıncı, Avustralyalı futbolcusu Harry Kewell ise bu sezonki beşinci golüne ulaştı.

        Maçta yaptığı çalımların ardından güzel bir gol atan Lincoln, daha önce Denizlispor, Konyaspor, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Fenerbahçe maçlarında gol atmıştı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kafayla güzel bir gol atan Kewell, daha önce Denizlispor, Kocaelispor, Konyaspor ve Gaziantepspor maçlarında fileleri havalandırmıştı.

        Golden sonra Kewell için sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, oyuncunun 60. dakikada oyundan çıkmasının ardından da oyuncunun adını ritimli şekilde bağırdı.

        -ALİ SAMİ YEN'DE DÜDÜK SIKINTISI-

        Galatasaraylı bazı taraftarların karşılaşmalarda yaşanan pozisyonların ardından düdük çalması sıkıntı yarattı.

        Özellikle rakip oyuncuların konsantrasyonunu dağıtmak ve şaşırtmak için yapılan düdük çalma işlemi, Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi Selçuk Dereli'nin, bir pozisyonun ardından taraftarların düdük çalması üzerine etrafına bakınarak ne olduğunu anlamaya çalıştığı görüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ