Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Barış takımla çalıştı! - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayan futbolcuların yenilenme koşusu yaptıkları bildirilirken, diğer oyuncuların koşunun ardından dar alanda teknik bir çalışma yaptıkları ifade edildi.

        Milli takımlara davet edilen Ayhan, Sabri, Hakan Balta, Kewell, Meira, De Sanctis ve Baros'un yer almadığı antrenmanda sakatlıkları düzelen Barış, Orkun ve Ferdi'nin takımla birlikte çalıştıkları ifade edildi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ayağına aldığı darbe nedeniyle burkulma sonucu ayağında yaygın ödem oluştuğu belirtilen Lincoln'un bu sabah yapılan tetkikler sonucunda ayağında kırık bulunmadığı, yumuşak doku yaralanması olduğu tespit ediliği açıklanırken, bu futbolcu ile karşılaşmada ayağı burkulan Mehmet Topal'ın çalışmada yer almadıkları vurgulandı. Lincoln ile Mehmet Topal'ın tedavisine başlandığı dile getirildi.

        Sindirim sisteminde problemi olan Ümit'in evinde dinlendirildiği bildirilirken, Linderoth'un tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde çalıştığı dile getirildi.

        Kemik ödemi teşhisi konan Alparslan ile daha önce ameliyat geçiren Hasan ile Serkan Çalık'ın tedavisi sürdürülürken, Uğur'un rehabilitasyon çalışmalarına Almanya'da başlandığı ifade edildi.

        Yarını izinli olarak geçirecek olan sarı-kırmızılı takım, Ankaraspor maçı hazırlıklarını 19 Kasım Çarşamba günü basına kapalı antrenmanla sürdürecek. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ