Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Luxemburgo dayak yedi! - Futbol Haberleri

        Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid'in eski teknik direktörlerinden Wanderlei Luxemburgo, takımı Palmeiras'ın Brezilya Ligi'nde aldığı kötü sonuçların ardından taraftarların saldırısına uğradı. Cuma günü Sao Paulo şehrinden Rio de Janeiro'ya gitmek için havaalanına giden dünyaca ünlü tecrübeli teknik adam havaalanında bekleyen Palmerias taraftarları tarafından darp edildi. Luxemburgo'nun çıkan karmaşada dirseği kırıldı.

        Buna rağmen takımının Pazar günü Brezilya Ligi'nde Flamengo'yla oynadığı ancak 5-2 kaybettiği maça çıkan Luxemburgo, bu maçtan sonra yaptığı açıklamada, tehdit telefonları aldığını açıkladı.

        Luxemburgo, olayın detaylarını da anlatarak, "Havaalanında olay çıkacağına dair bir uyarı telefonu aldım. Ancak yer belirtmediler yani Sao Paulo'da da Rio de Janeiro'da da olabilirdi. Takımın taraftar gruplarından birisine mensup kişiler, -üzerlerinde takımın formaları ve atkıları vardı- beni tuzağa düşürdüler ve bana saldırdılar. Çok şaşırdım çünkü çok kalabalıktılar ve havaalanına nasıl girmişlerdi anlayamadım" dedi.

        Luxemburgo, havaalanında yeterince güvenlik önlemi olmamasını da eleştirerek ancak olaylardan sonra güvenlik güçlerinin kendisini koruduğunu ifade etti.

        Bu arada Brezilya polisinin güvenlik kameralarını inceleyerek saldırganları yakalamak için çalışmalara başladığı bildirildi.

        Palmeiras, Brezilya Ligi'nde lider Sao Paulo'nun 7 puan gerisinde 61 puanla 5. sırada bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ