Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın bombası Mario Balotelli! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Beşiktaş’ta Demba Ba’yla yolların ayrılacağının netleşmesi, transferde yepyeni bir pencere daha açtı. Daha önce sağ bek, stoper ve sol kanat alternatifleri üzerinde duran Siyah-Beyazlı ekibin, Ba’nın gitmesi halinde yıldız bir forveti renklerine katacağı öğrenildi. Başkan Fikret Orman’ın Vodafone Arena’ya ünlü bir golcü ile girmeyi düşündüğü ve Demba Ba’dan gelecek paranın yarısına yakın bölümünün gözden çıkarılacağı belirtildi. Peki Beşiktaş’ın listesinde kimler var? Avrupa piyasası ve kulübün şu an bulunduğu durum itibarıyla 2 ‘zor’ hedef dikkat çekse de Beşiktaş için en yakın seçenek şu an Mario Balotelli...

        28 MAÇTA 4 GOL ATTI

        Geçtiğimiz sezon başında 20 milyon Euro karşılığında Milan’dan Liverpool’a transfer olan Gana asıllı İtalyan golcü, Ada’da aradığını bulamadı. 28 maçta sadece 4 gol atan ve hayal kırıklığı yaratan Balotelli’nin kariyerinde Inter, Manchester City, Milan gibi devler bulunmasına karşın yaşı henüz 25! Sıradışı tavırlarıyla öne çıkan Balotelli’nin Beşiktaş’la yeni bir başlangıç yapabileceğine inanan Orman, kiralama formülü üzerinde duruyor. Balotelli’nin Ada’da aldığı yıllık ücret 6 milyon Euro. Ancak vergi farkı da düşünüldüğünde Kartal’ın 3.5 milyon Euro gibi bir rakama oyuncuyu ikna edebileceği düşünülüyor. Sampdoria da Balotelli’yi istiyor ancak oyuncunun maliyetinin yüksek oluşu nedeniyle İtalyanlar bu transferi bitiremiyor. Yönetim Balotelli’yi satış opsiyonuyla kiralayıp başarılı olması halinde bonservisini almaktan yana.

        CHİCHARİTO TAKİPTE

        Kartal’ın listesindeki bir diğer yıldız da Javier Hernandez... Ya da lakabıyla Chicharito... Manchester United’dan geçen yıl Real Madrid’e kiralanan ve İspanyol ekibinde 35 maçta 9 gol, 9 asistle alkış alan Meksikalı için de araştırma yapılıyor. Ancak Inter’ın oyuncu için 10 milyon Euro’luk bir bonservisi gözden çıkarmış olması bile bu transferi çok zor kılıyor.

        ZOR AMA VAN PERSİE

        Beşiktaş adına Demba Ba’nın alternatifleri arasında görünen ‘zor’ seçeneklerden biri de Robin Van Persie... Galatasaray'la da adı geçen Hollandalı santrfor için şartlar üzerine araştırma yapılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ