Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aragones'e yol göründü! - Fenerbahçe Haberleri

        Milliyet gazetesinin haberine göre, Real Madrid, İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yapan Luis Aragones'i ülkeye geri döndürmek için çalışmalara başladı. Alman Schuster ile arka arkaya alınan kötü sonuçlar üzerine harekete geçen "Galactico", yeni bir teknik adam arayışına girdi. Adaylar arasında en fazla ön plana çıkan isim ise Aragones oldu. Takımın başına geçecek diğer olası isim ise, Sevilla'yı UEFA Şampiyonu yaptıktan sonra Tottenham'ın başına geçen Juande Ramos...

        En geç ocak ayında

        Real Madrid'in geçen hafta Vallodolid karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyet üzerine birkaç isimle telefon görüşmesi yaptığını iddia eden Marca gazetesi, Luis'in Fenerbahçe'deki konumunun da masaya yatırıldığını belirtti. Gazeteye göre, Alman Schuster'in günleri sayılı ve en fazla devre arasına kadar beklenilecek. Hocanın acil olarak gönderilmesi durumunda ise takımı yılbaşına kadar Real Madrid B takımını çalıştıran, eski oyunculardan Michael devralacak. Devre arasında ise, Luis takımın başına geçerek Fenerbahçe'yi resmen bırakmış olacak.

        Real Madrid yönetiminin, Aragones'in prensip sahibi olduğunu bilmesi nedeniyle, sarı-lacivertli kulüple barışçıl bir toplantı yaparak ayrılmasını istediği öğrenildi. İspanyol ekibinin, Fenerbahçe'yi bırakması halinde ödenecek tazminatı karşılamaya hazır olduğu da ifade edildi.

        Luis'in artı ve eksileri

        Marca ayrıca, Luis Aragones'in avantajlarını ve dezavantajlarını da sıraladı. Buna göre, Luis'in İspanyol olması, İspanyol Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonluğu'na taşıması, ünlü futbolculara sahip çıkması ve ülkenin en tecrübeli hocalarından biri olması olumlu yönler olarak vurgulandı. Ancak Aragones'in, ezeli rakip Athletico Madrid'in eski oyuncusu olması, bu takımda yükselmesi ve bu kulüple özdeşleşmesi, ayrıca Real Madrid'in kaptanı Raul ile yaşadığı olaylar eksi olarak hanesine yazıldı.

        Ayrıca, Luis Aragones'in Fenerbahçe'den, "Seni bırakmayı düşünmüyoruz" cevabı alması halinde kesinlikle Real Madrid bile olsa gitmeyeceği belirtildi. Bu bağlamda topu Luis Aragones'e atan Real Madrid Yönetimi, Aragones'in yardımcılarıyla ilk teması yaptı. Kulüp, gelecek yanıta göre hareket edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ